reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

iwasek rzeczywiscie masakryczne wyniki mial twoj chlop. To bardzo optymistyczne dla mnie, chociaz moj ma gorsze, dopiero po zbadaniu chromatyny nasienia dowiemy sie czy da sie to leczyc w ogole. Ale poki co moj robote dostal ( jupi!) i calymi tygodniami na wyjazdach bedzie tylko weekendy w domu
magda lepiej nic nie jedz ani nie pij jak ja posta pisze ;-)

reklama
Widze ze znalazlas moj post na weterankach hehhehe ale powiedz czy to nieprawda jest????????????????? Duzo i bez sensu czasem ale tak tez trzeba zeby sie rozerwac i nie myslec, ale zeby to potem nadrobic po 8 godz pracy to juz niestety nie chce mi sie hehehe, zwlaszcza aerleda daje czadu z przydlugimi postami czasem nie wiem o czym hehhehe, wiem ze sie nie obrazi, bo ma dystans do siebie, wiec moge to napisac.

Ogladam rozmowy w toku dobre dzis sa hehhe

Ja Cię wszędzie znajdę :-D hahahaha .. nie no co prawda to prawda.. ale jak byśmy tak tylko o testowaniu mówiły, o bzykaniu to każda z Nas sikała cały czas ;-) i stresowała się ;-)

magda ty w ogole jestes dla mnie fenomenem hehheh staraczka, ktora zacznie starac sie dopiero za dwa lata, wiec wlasciwie powinnas otworzyc nowy watek i nazwac go staraczki na urlopie od staranek hehehhehhehe i ja tez w sumie tam moge pisac bo tez na urlopie jestem;-)Chociaz smialo niedlugo mozesz pisac na weterankach, bo jeszcze troche a bedziesz wiedziec wszystko o nieplodnosci hehhehehehhehehe;-)

Się nie martw amalfi moimi "powieściami", przez kilka dni i tak nic nie będę pisać, więc Ci nie grozi niechęć w nadrabianiu forumowych zaleglości.

Amalfi.. bo ze mnie taki dziwoląg jest ;-) na weterankach też mam kilka wpisów :-) jeszcze tylko na ciązowym mnie nie widzieli :-) ale mam nadzieję,że tak jak mówisz będę wiedzieć dużo o niepłodności, mierzeniu temp i szyjce.. chociaż nawet jak czytam to jestem fenomen :-D bo szyjke mam wysoko ale twardą :-D

Dziewczyny ja po prostu mam od wczoraj takiego mega wk*urwa przez mojego, że nie chciałabym tu pisać i by wam się to udzieliło przez przypadek. To nie jest "humor" do zarażania.

reklama
Do góry