• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta to porobcie jeszcze raz badania, no niby o nieplodnosci mowi sie po roku staran intensywnych, jeszcze masz czas...
rasta
to androlog powinien pomoc cos, dobrze ze nie przekroczone normy

reklama
Basati kolejny cykl należy do Was;-)będziecie mieli dziecko, nie myśl inaczej

przed chwilą były siostrzenice mojego m. Mała coś chora i zwymiotowała mi pół dywanu:baffled: kurcze ale trzeba się pomału przyzwyczajać, że takie rzeczy przy dzieciach po prostu się dzieją:-p

Asiol! Magda ma rację, ja też powinnam się już nie udzielać bo już się nie staram, tak samo powinna zrobić Ael, Dagne, Iwasek i inne zafasolkowane... ale ja choćbyście mnie wypychały stąd rękami i nogami to się nigdzie nie wyniosę bo jestem już uzależniona. :P

Może rzeczywiście amalfi ma rację powinnam sobie założyć inny wątek.. dobra dziewczyny.. miłego starania się i spokojnej ciąży zaciążonym :-) :-*

Witajcie laseczki...Mam mam mam fasolke :-):-D cał♣a sie trzese ze szczescia ,nie wiem co mam napisac IMAG0003.jpg

reklama
gratki fiona3006!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magda a co ty wyprawiasz??? Ty odchodzisz???? Stad???? czy jaja se robisz??? A kto bedzie mnie sledzil na innych watkach??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry