reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jestem tak zdenerwowana ze az mi sie rece spocily ahhh dziekuje dziewczyny wy mi dajecie nadzieje :-) boze rano uznalam ze nic z tego szukalam az tej kreski potem napisalam posta ze nic niema a potem patrze jest kreska i niewiem co myslec dziekuje ze jestescie bo normalnie nie mam z kim pogadac jak sie wszystko ukrywa przed rodzicami ;-) a brakuje mi kolezanek kazda powyjerzdzala a jedna juz dzisiaj maltretowalam dwie godziny wiec znowu do niej nie bede dzwonic ;-)

Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)

jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)

a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...

Ostatnia edycja:
reklama
jestem tak zdenerwowana ze az mi sie rece spocily ahhh dziekuje dziewczyny wy mi dajecie nadzieje :-) boze rano uznalam ze nic z tego szukalam az tej kreski potem napisalam posta ze nic niema a potem patrze jest kreska i niewiem co myslec dziekuje ze jestescie bo normalnie nie mam z kim pogadac jak sie wszystko ukrywa przed rodzicami ;-) a brakuje mi kolezanek kazda powyjerzdzala a jedna juz dzisiaj maltretowalam dwie godziny wiec znowu do niej nie bede dzwonic ;-)

Donia to twoja zasluga bo ty mnie nakrecilas dzisiaj do tego testu ale nic nie mowilam o drugiej bo nie mialam czasu wracac do was bo zmykalam do pracy a w pracy tez nie mialam jak wkleic zdjec wiec wiecie poczekalam az wam wysle :-)

jak na razie wiecej nic nie polecialo pocieszam sie :-)

a wiece odbiegajac lekko od testu to wczoraj mialam wszystkie staniki za male i poszlam do sklepu ale najwiekszy mieli tylko dd wiec przymierzylam a nosilam d i dd akurat wiec niewiem dlaczego ale cycki mi urosly ...

tak, czuję się współwinna :)
a Ty co myślisz o tym teście? kiedy zrobisz kolejny? jutro? (już Cię nie namawiam, bo będzie znowu na mnie :) )

mysle ze poczekam do soboty w sobote rano zrobie bo jak dzisiaj taka blada to w sobote bedzie olbrzymia :-) a nuzzz:-)jestem optymistką ;-) ale boje sie ze cos jeszcze zemnie poleci ahh napisalam ci priv ;-)
bo ta z soboty byla duzo mniej widoczna jedynie pod swiatlo przezroczysto leciutko rozowa nawet nie taka jak ta ahhh poczekam musze byc silna boje sie ze sie@ rozkeci albo to jakies plamienie ...

Witajcie laseczki....Ja juz po pracy było cieszko po 3 dniach wolnego ale daŁAM RADE...Dzwoniłam tez do gina zeby sie umowic na wizyte i dała mi termin na 31 maja wiec juz nie długo dowiem jak sie ma moja fasolunia.....

mysle ze poczekam do soboty w sobote rano zrobie bo jak dzisiaj taka blada to w sobote bedzie olbrzymia :-) a nuzzz:-)jestem optymistką ;-) ale boje sie ze cos jeszcze zemnie poleci ahh napisalam ci priv ;-)
bo ta z soboty byla duzo mniej widoczna jedynie pod swiatlo przezroczysto leciutko rozowa nawet nie taka jak ta ahhh poczekam musze byc silna boje sie ze sie@ rozkeci albo to jakies plamienie ...

a ja nie mam żadnego priv :(
a mnie boli brzuch, wzdęty na maksa jak przed @, ehh nadzieja mnie opuszcza

Atan no ja widze tą drugą kreske, słabiutka ale jest. Ja bym powtórzyła rano tak jak dziewczyny radzą, bo dziś robiłaś popołudniu a nie z porannego moczu? ale coś czuję że będzie dobrze:-) będe trzymać mocno kciukasy

reklama
robilam rano test a co z tym plamieniem ??nie czas na @ powinna byc dopiero w sobote
donia ja tez mialam caly brzuch obolaly dzisiaj bardzo mnie bolal i cale podbrzusze i w jednym momencie skurcz i co poszlam siusiu i widze krew ... nie wiem co grane ....

Do góry