• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jeśli chodzi o cole w czasie ciąży i karmienia piersią to jest ona dozwolona ale tylko i wyłącznie wygazowana i w rozsądnej ilości :) Mój lekarz pierwszego kontaktu tak mówił o ile się nie mylę już w 2002 roku jak ciocia była w ciąży:) Nie zaszkodziła ani jej ani dziecku :) Sama teraz jak mam takie problemy to stosuje :)

ja też nie pomogę z temperaturami bo jestem zielona w tym temacie :-)

Jakiej firmy testów ciążowych używacie/używałyście?

Byłam wczoraj w sklepie i miałam taką ochotę kupić śpioszki ...ale się powstrzymałam żeby nie zapeszać ... ciężko jest mi nie myśleć o ciąży .Pierwsza strona jaką otwieram po przyjściu do pracy to jest forum :-D

reklama
Ja używałam różnych, zamawiałam nawet na Allegro te za złotówkę i były dobre, przy trafionym cyklu robiłam dwa z ACONA i jeden ten z Allegro i na wszystkich wyszły dwie kreski tylko na tym z Allegro słabsze bo też czułość była słabsza...

Co do zdjęć to ja dostałam już na pierwszej wizycie z dopochwowego USG ale chodzę prywatnie i nie znam nikogo kto chodziłby z NFZ więc trudno powiedzieć.

Może zrobię Wam smaka :)
Zdjęcie0375.jpg
mniam, ja się zajadam, pierwszy raz od 2 tyg mam smaka a mięsko :) ale delikatne bo rybka :) w lekko ostrej panierce:) a młode ziemniaczki- pychota :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry