Dobre pytanie.. właśniewpisałam tamostatnią @ 28.10 i cykle 31 dni i mi tak wyliczył dziwnie;(To co z twoim suwaczkiem? bo masz 2 tyg 2 dni do dni płodnych... musisz go zmienić:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobre pytanie.. właśniewpisałam tamostatnią @ 28.10 i cykle 31 dni i mi tak wyliczył dziwnie;(To co z twoim suwaczkiem? bo masz 2 tyg 2 dni do dni płodnych... musisz go zmienić:-)
kacha, maylidzieki za wsparcie,mialam straszny dzien dzis, wszystkie zachodza w ciaze a ja nie wiec to troche doluje, ni i te mutanty, chcialam im dzis zdjecia porobic zeby Wam pokazac ale ciezko trzasnac zdjecie tak sobie bo one by mnie chyba zabily,groza nawet smiercia, nie zartuje. Dzis przylazl taki koles i siedzi przy stoliku 15min i nic nie zamawia, mowie do Dave"a zeby go wywalil, a on do mnie zostawimy go on tylko czeka na dilera(narkotykowego dodam). Wiec w takim miejscu pracuje
julieet mam nadzieje ze zostane mama, jak my wszystkie, jeszcze zrobimy jakis zlot mam i dzieciakow hehe
anuszka widze ze ty w tym samym humorze jak ja dzisiaj, witaj w klubie smutasow heh