• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zawsze trzeba na cos czekac wry,,, jak nie na fasolke to na @ a to na owulkę a to na bete a to na usg ahh caly czas czekamy ;-)

ale jaka pózniej satysfakcja i radośc z tego czekania że się udało...obojętnio co...eh dziewuchy dacie radę...trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo i wy w końcu się doczekacie:):)

reklama
Olcia wiem i o wiele raźniej mi, że sama nie muszę na coś czekać. A u mnie z tym czymś bo nie mogę tego nazwać ani plamieniem ani @ teraz to mnie już trochę szlag trafia już bym wolała tą @ i mieć spokój..
Soglam damy radę prędzej czy później każda z nas będzie z fasolką :-)

Kurna swoją cholerę zabije!!! Krzyczę do niego "wychlałeś mi sok!", "ale takiego małego :D (i zaciesz)", "taaa łyczka, ale chyyba takie PÓŁLITROWEGO!!" i zwiał mi do łazienki, normalnie dziś wyciągnę pasa i go przylutuje w łóżku!

ALREDKA kocham cię !!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

ano :/ ja też mam takie "pamienie " pierwszy raz w życiu jak kakało (przepraszam za wyrażenie -może się różnie kojarzyć- ale nie umiem tego inaczej opisać) . Jak byłam młodsza to zawsze myślałam , że zajście w ciąże to taka błachostka .
Kiedyś nawet chciałam mieć jeszcze jednego brata albo siostrę i rodzicom kapturki przekłuwałam i myślałam , że to wystarczy :-).

No nic Alredka po prostu cie kocham za to ze tu jestes i za twoja osobowość ;-)
bez ciebie to forum nie bylo by takie superowe ;-)

OOOLCIIAA ja tez myslalam ze to latwiejsze ... ze raz dwa i dzidzia jest a tu nic ...

Soglam no napewno wczesniej czy pozniej sie uda ale chcialabym wczesniej;-)

Kalisia ja tez mam takie wrazenie zwlaszcza jak spuszcze nogi ale te co mialy doleciec to dopłyną ;-)

Olcia o ja mam tak samo takie kakao :/ i też pierwszy raz.
Kalisia również mam takie wrażenie jak by ze mnie to wszystko wyciekało
Atan każda z nas by chciała wcześniej i miejmy nadzieję, że tak będzie. :-)

uf to dobrze, ze nie tylko ja tak robie;) ale i tak mam wrazenie ,ze zawsze ze mnie wszystko wycieka;/
No czyli Twój facet hojny jest! :-D
Jak mój! Nie martw się co wycieknie to wycieknie, a to co ma zostać zostanie :-D

No nic Alredka po prostu cie kocham za to ze tu jestes i za twoja osobowość ;-)
bez ciebie to forum nie bylo by takie superowe ;-)
Atan! No Ciiii!!!! Bo się wyda! Dziewczyny strzelą po fochu i co ja wtedy zrobię?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry