Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jestem
beka Ty faktycznie masz dlugi ten cykl,ciekawe co lekarz na to , a swoją droga czemu nie idziesz do ginka tylko do ogólnego?
soglam gratuluje baaaaardzo serdecznie:-), powiedz kiedy robilaś 1 test ciążowy?i czy cos czulas bo ja nic, tylko lekki ból ale nie taki jak a okres..taki przewlekly jakby cos sie dzialo w środku coś przemieszczalo,,;;:-)dziękuje za fluidki oby podzialaly
Aelreda casting to loreal'a - tez ja uzywalam ale troszkę za szybko się spierala, teraz juz nie farbuje, sloneczke mi rozjaśnia moje blondy![]()
A w którym dniu cyklu robiłas betę??? albo lepiej w ile dni po owulacji mniemasz??O kurde.. To trzeba wylaczyc.
Wrocilam z zakupkow, zaraz obiadek. Ale u nas duszno, zdycham...
Soglam nie liczy sie wynik bety, a przyrost, wiec trzymam kciuki za piekny wzrost! Ja tez mialam niska, bo 120, to nie jakies wow.