ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Mineralna współczuje, pewnie nigdy nie przeżyłaś tyle stresu... Nawet nie chcę sobie wyobrażać! Teraz to musisz się troszkę oszczędzać i odpoczywać ale maleństwo silnie więc będzie na pewno dobrze!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jeśli u koleżanki w pracy robią tak, to takie praktyki stosowane przez szefa nie powinny być praktykowane. Przecież to praktycznie nadaje się do sądu pracy, zwalnianie z powodu dyskryminacji stanem cywilnym. Ten szef powinien pójść siedzieć jeśli było kilka takich przypadków. Niech koleżanka coś z tym zrobi. Najlepiej jak pójdzie po poradę do adwokata, specjalisty w prawie pracy a ten powinien wszystko wytłumaczyć.dziewczyny co za chory kraj gdzie trzeba ukrywać staranie sie o dzidziusia , ja myśle szukać pracy a że mam 31 w tym roku i dzieci nie mam to chyba będę kłamać na rozmowach że nie mogę mieć , ale niech tak dalej robią a za niedługo upadnie system emerytalny a potem reszta ,
moja znajoma wychodzi za mąż w wakacje i już teraz wie że po ślubie ją zwolnią bo tak robią w jej pracy ze wszystkimi świeżymi mężatkami
No to anioł a nie szef. Takich powinno być zdecydowanie więcej. Ale niestety niektórzy są puści i dla nich nic prócz pracy nie ma sensu i nie istnieje, w tym rodzina i dzieci. I potem kończą takie sieroty samotne na starość i na starość plują sobie w brodę, że mogli znaleźć jednak czas dla drugiej osoby.ale znam tez wiele dobrych przykładów pracodawców
moja kumpela mając umowe na czas nieokreslony powiedziałam w któryms tam tygodniu pracodawcy ze jest w ciązy i on zaprosił ją na rozmowe i powiedział ze jego żona przez cała ciąże była na zwolnieniu i on cos takiego popira wiec zachęca ją zeby tez poszła nie meczyła się i odpoczeła sobie przed tym trudnym okresem....![]()