Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam bąki zbijam po sprzątaniuWszyscy w plenerze albo odpoczywają od netu)

Witajcie!
My z P., moim mężem o dzidziusia staramy się od półtora roku, jak na razie nieskutecznie. Po roku zaczęliśmy się zastanawiać czy aby na pewno jest z nami wszystko ok. Wizyta u lekarza rozwiała nasze wątpliwości ale pani doktor niestety nie doradziła nam nic. Postanowiliśmy dać sobie jeszcze parę miesięcy, jeśli nic z tego, zmieniamy lekarza. I właśnie te parę miesięcy minęło.....
Juz kilkakrotnie przedwczesnie siecieszylismy, gdy zwykle regularna @ spóźniała się tydzień, dwa. Znów sie spóźnia ale obiecałam sobie, że z testem poczekam do środy....
Mam nadzieję, że wśród forumowiczek znajdę bratnie dusze, wspierające się nawzajem w walce o dzidziusia...

Witaj DziuroWSkarpeciemuszę to jakoś skrócić
Ale pewnie na Zgredka z Pottera się nie zgodzisz, a tak mi się kojarzy.
A Twój mąż nie miał badań? Bo czasem kobieta się bada, bada, a to facet ma słabe nasienie
Byłam na USG 31.05 więc był to 6 tydzień dopiero, mam zdjęcie ale widać tylko małą fasolinkę... (kiedyś wkleiłam to zdjęcie tu) następną wizytę mam w ten czwartek tj. 16.06. Już się nie mogę doczekać, nie wiem czy usłyszę już serduszko ale na pewno będzie więcej widać no i dostanę piękny prezentWszyscy w plenerze albo odpoczywają od netu
A ty Magda była juz na usg i widziałas echo serca i zarodek??bo u ciebie juz dzis 8 tydzien...eh leci![]()