• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie asiolku i sa siebie sama tez ;-) zastanawiam sie czemu te nasze cialo jest tak skonstrulowane ... ah trzeba zawsze czekac ;-)ale mi sie w pracy nic niechce i sie nudze z tego powodu ;-)

reklama
no ale ten pomiar temperatury jakis dziwny jest wszyscy mowia a ja dzisiaj takim optymizmem od rana jak zobaczylam ze tempka urosla i caly czas sie zastanawiam czy owu byla czy nie bo test w piatek i sobote owu pozytywny dzisiaj zrobie ostatni ktory mi zostal bo zastanawiam sie czy lh sie utrzymuje w organizmie durzej czy tylko w czasie owulki ?? wiesz moze ?? i caluy czas mam takie jakies przeczucie ze sie udalo ale staram sie nie nastawiac i wtedy zaczynam watpic ah jaki moj organizm dziwny jest ale nic nie zmieni tego ze niewiem skad ale uczucie takie mam ze sie udalo ten 3 cykl bedzie szczesliwy i fasolka na rocznice slubu bedzie ;-)
jeszcze 30 minut w pracy i koniec ale juz mi sie niechce ;-)

Ostatnia edycja:
Spoko ja sie tylko zastanawiam co tu tak cicho dzisiaj ?? jak znam zycie wszystkie sie pojawia jak bede jechac tramwajem i znowu przyjade do domku a tu pełno do czytania ;-)

Nadzieje i przeczucia mozna miec jak przyjdzie @ to nie bede plakac jedynie w 1 cyklu plakalam ;-) jak narazie jakos spac mi sie zachcialo dobrze ze juz lekarza niema sekunde temu wyszedl zostalo sprzatanie i biurokracja ;-) a do 21 trzeba siedziec ...
simireriel ona ma caly czas wzrastac czy czasem moze opasc i znowu zwrosnac bo niewiem ;-) pierwszy raz robie wykres i do tego nie od pierwszego dnia bo niemialam termometru;/

SkarbMamy - atan

Sprawdzasz temp. o tej samej godzinie ? Np o 7 rano codziennie ?

Znowu miałam do czytania ponad 10 stron :P
Po Waszych postach dzwoniłam do lekarza ubłagałam i mnie przyjęła . W sumie to powiedziała zupełnie co innego niż prywatny ginekolog . Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła i jest z polecenia. Okazało się , że po odstawieniu tabletek takie plamienia są normalne .To , że miałam dwa normalne okresy po odstawieniu nic nie znaczy i tak to już jest. Babeczka tak się troszczy o pacjentki , że sama sprawdziła kiedy ostatnio miałam cytologie i wyznaczyła mi termin następnego badania.Po mojej minie wywnioskowała że chciałabym dzidzie uśmiechnęła się i powiedziała , że muszę uzbroić się w cierpliwość wyluzować i korzystać ile wlezie :D Oczywiście też nie kazała się przejmować tymi plamieniami:D
Testów ciążowych nie chce na razie robić poczekam jakieś 2-3 tygodnie a w między czasie dalej będą staranka :D

Kobitki kiedy pokażecie następne zdjęcia swoich brzuszków ?:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry