Truskawcia
Fanka BB :)
Nooo moja babcia opowiadała, że jak moja mamuśka była mała to brała ją w tobołku i kładła ją w redlimy na polu ziemniaków, a sama za haczkę i pieliła
i moja mamśka jakoś żyje
ale z drugiej strony dzięki tej sterylności i dzisiejszych czasów wcześniaki mają szansę przetrwania :-) 30/40 lat temu po prostu umierały. Chociaż uważam, że i tak nasza opieka zdrowotna kuleje 
Kwiatuszku- to tak jak ja
ja dzisiaj też mam 10 dc :-) może chodzi o cewkę moczową :-) tym bardziej musisz na siebie uważać, jeśli macie podatność na takie zapalenia :-) ale już Ci lepiej? :-)
Sil- przy takim schorzeniu to możesz mieć wszystko sterylne (z resztą o higienę zawsze trzeba dbać) a i tak jakąś infekcję złapać :-( ale z gatkami to masz rację, bawełniane :-) po prostu trzeba się obserwować, albo jeść żurawinkę
Ooo włączył Ci się „odkurzacz” :-)
i moja mamśka jakoś żyje
ale z drugiej strony dzięki tej sterylności i dzisiejszych czasów wcześniaki mają szansę przetrwania :-) 30/40 lat temu po prostu umierały. Chociaż uważam, że i tak nasza opieka zdrowotna kuleje 
Kwiatuszku- to tak jak ja
ja dzisiaj też mam 10 dc :-) może chodzi o cewkę moczową :-) tym bardziej musisz na siebie uważać, jeśli macie podatność na takie zapalenia :-) ale już Ci lepiej? :-)Sil- przy takim schorzeniu to możesz mieć wszystko sterylne (z resztą o higienę zawsze trzeba dbać) a i tak jakąś infekcję złapać :-( ale z gatkami to masz rację, bawełniane :-) po prostu trzeba się obserwować, albo jeść żurawinkę
Ooo włączył Ci się „odkurzacz” :-)
Ostatnia edycja: