Truskawcia
Fanka BB :)
Sil- kochana, proszę nie gniewaj się na mnie… ale dam Ci taki przykład… (tylko proszę nie obraź się). Bo Ty z początku też miałaś problemy we wczesnej ciąży prawda (?) Normalnie (kiedyś tam) kobieta by poroniła, a Ty sama powiedziałaś, że poruszyłabyś ziemię i niebo by swoje dzieciątko ratować :-) Sil każda matka zrobi to dla swojego dziecka :-) i uważa, że nie można nikomu odmawiać prawa do tego :-) Masz rację, że niektóre te dzieciaczki są schorowane, ale… ja osobiście nie mogłabym wziąć na siebie odpowiedzialności i powiedzieć: nie ratuję, bo nie warto :-) Myślę, że o każde życie warto walczyć, bo życie jest tylko jedno :-) Kochana łatwo się o tym myśli jeśli to nas osobiście nie dotyczy :-) Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam :-)
Malutka- wiemy, że czekać się najgorzej czeka, ale… każda z nas to przerabia lub przerabiała :-) rozumiemy Cię :-) Zobaczysz, że z Nami będzie Ci raźniej
Malutka- wiemy, że czekać się najgorzej czeka, ale… każda z nas to przerabia lub przerabiała :-) rozumiemy Cię :-) Zobaczysz, że z Nami będzie Ci raźniej