• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć laski, nie było mnie 3 dni a tu 50 stron do nadrobienia - nie dam rady :-( Czy możecie mi skrócić co się działo na forum od czwartku/piątku? Jakieś nowe fasolki, nowe koleżanki?

Lovka gratuluję! Teraz radze is na bete zeby potwierdzić, wiekszosc ginekologów przy pierwszej wizycie i tak na nią wysyła....

A ja dzis mam beznadziejny humor...dwie kreski u Lovki troszke poprawiły nastrój, ale jakos tak wszystko mi sie wydaje beznadziejne...i do tego nie umiem przestać się martwić o Kropke...po prostu nie umiem...jest juz dobrze, jestem wrecz pewna ze dzidzia sie dobrze rozwija...i po kilku godzinach znowu dół...i tysiąc róznych idiotycznych mysli............................D**A! jestem zła na siebie, ze tak to wszystko przeżywam i nie umiem nad sobą zapanować...:(
Trzymam kciuki za kolejne testujące! i każdej życze z całego serca zeby nie swirowała tak jak ja...bo to kompletnie idiotyczne.....

paluszku ty nasza biedna istotka <głaszcze> powiem ci ze ja mam tak samo choc niewiem czy jestem mam nadzieje ze tak ae mam momenty zwatpienia i warjuje ahh tak to znami kobietami czasem jest ale musisz byc dobrej mysli bo inaczej alredka bedzie kopac ;-)

Dziewczyny bedzie dobrze, musi być...no bo dlaczego akurat u nas miało by być źle? Fajne jesteśmy kobity i jeszcze będziemy marudziły jak nam się bedą zdrowe i urodne bobasy sypały jak z rękawa. Bedziemy kupowały wózki "rok po roku" , jedno cycem karmiły drugie butelką a to wszystko z uśmiechem na ustach:-)

Paluszku musisz wierzyć, że teraz szczęście się do Ciebie uśmiechnęło ;) Przecież... no... Paluszku :) będziesz miała piękną dzidzię i będziecie szczęśliwą rodziną! :D:D:D:D Nie możesz mieć doła, taaaaak? :D

Dziewczyny, dziękuję za gratki. Pójdę na betę we wtorek ;) W poniedziałek mam dużo do roboty, ale mąż już mnie opierdziela, że mam na siebie tyle nie brać, tylko leżeć do góry brzuchem i czekać na jego córeczkę! :D

reklama
Witam niedzielnie :-).
Witam też nową koleżankę Mijenka :happy:.
Lovka też gratuluję.!!!!!! I bardzo mądrego masz faceta. :-)
Może już jutro będę miała termometr i od wtorku już zacznę sobie mierzyć temp i się uczyć pomału :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry