• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja chce takie lozeczko !!
de8e0f619ae1b5905aed130492703ec5.jpg

reklama
omalo co bym kupila za 150 zl uzywane a tak kosztuje okolo 450zl z materacem ale dziewczyny mi odradzily a potem opowiadalam przyjaciolce a ona mowi bylo trzeba kupic schowalabys u mnie no to ja szybko na allegro ale niestety pan z poznania juz sprzedal:-(

Ello, ja na chwilę :) wózek już pokazywałam :) Parę... naście stron wcześniej ktoś pytał. Na allegro smart koła pompowane jak któraś chce szukać :) Xlandera nie chcę, bo nie przeszedł ostatnio żadnych testów samochodowych. Ale co kto woli :)

hej kochane:):)

Lovkawielkie gratulacje:):)ja swój test zrobiłam dokładnie tez 2 tyg temu i ujrzałam II kreseczki...spokojnej ciąży zyczę i zapraszam na lutówki,bo chyba jeszcze się łapiesz na termin porodu w lutym:):)

Ich foteliki są wadliwe, a wózki idą tym śladem. Dwie koleżanki mają i już myślą o zmianie, bo firma leci już na marce i części odpadają, na gwarancji nie chcą przyjąć, bo "uszkodzenie mechaniczne, z winy użytkownika". Generalnie nasłuchałam się samych niemiłych rzeczy na ten temat.
Atan, ja nie jestem przesądna, ale po co Ci wózek? Za 9 miesięcy ciąży zdołasz znaleźć masę ciekawych ofert. A teraz, zanim coś ja bym nie kupowała.

reklama
Witam, nie było mnie od czwartku i nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście przez te kilka dni :D byłam sobie w górach i odpoczywaliśmy z moją fasolką... w czwartek miałam wizytę u gina i wyszłam bardzo niezadowolona... na monitorze niby było widać jak bije serduszko i w ogóle ale zdjęcie wyszlo baaaardzo zamazane bo niby miałam pełny pęcherz mimo, że nie chciało mi się siusiu ani przed ani jeszcze godzinę po wyjściu od lekarza :confused2: za to dostałam 4 reklamówki z próbkami i gazetkami.
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry