• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan, Ciebie mam :) I Magdę mam i Ael :)

Ale seks trzeba lubić i wiecie, starające się, tak macie do niego podchodzić, lubić, robić z przyjemnością, a nie mechanicznie, technicznie robić dziecko. Brrr... Kochać się, a dziecko przyjdzie samo

reklama
a ja bunia mam ale takiego fałszywca, do lukania innych duszyczek tylko. Ale sobie założe prawdziwego...kiedyś.
Atan....no no no.....cóż za księzniczka u Ciebie na profilu? Eee i ślubny tyż jest....

Sil Atan fenkju wery macz za fluidki

Ja już ten seks przychodzi to się nie myśli o tym, żeby dziecko zrobić, w ogóle o bożym świecie się zapomina. Przynajmniej ja tak mam.:cool2:

ja wyslałam Ci zaproszeni na FB :)
to ma być przecież owoc miłości :) wiec :) ja to tak lubie... hmm właśnie soboe tak patrze na tego mojego i mi tak milutko na samą mysl

Ja też nie rumienie się :-) sex całkiem przyjemna sprawa :-) szczególnie jak robi się to z osobą która na to zasługuje :-)

M. poszedł się wreszcie kąpać, dziś dzień przytilania.. mam nadzieje na małe przytulanie :-)

Pocałował mnie w przegub dłoni.. i odleciałam :-D normalnie aż mi ręka pulsuje z wrażenia :-)

reklama
no no magda to ta owulka zblizajaca sie ;-)
no dalam linka do mojego profilu i co zadnej chetnej do znajomej na faceboku ;-( buuuuu

K&M a ja ??
która to agnieszka ?? a ktora to kinga ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry