reklama

Starania po raz pierwszy :)

tutaj u mnie tez mam padac w piatek a to nie spotykanie - a tamtym romu był parazliz na drogach jak snieg spadł a ludzie szyby wrzotkiem polewali:sorry: hahhahahahahahahahah

Takze tylko czekam co w tym roku zobacze hahahhaahahhaah

reklama
nooo u Malwiny już pada! a utrzymuje się czy zaraz się roztapia??
a my mamy letnie opony :( a zimowe 150km stąd u moich rodziców :o

Witam Was wieczornie.
Nie ogarniam za bardzo, żeby wszystkim odpisać, ale Malwinka trzymam kciuki
Co z testujacymi? Amalfi mialas testowac i Anuszka chyba miala? I jak wyniki?

No snieg zapowiadaja od miesiaca, ale w tym tyg to chyba juz tak na powaznie, chociaz u mnie to na razie 3stopnie sa.

Ja nie wiem czy ja dotrwam do 28.11 z testowaniem. Mysle ze maks to do 27.11 w sobote..wiec moze Ania przepisz mniepoprosze, to sie na niedziele nie skumuluje tyle informacji;p caly dzien mnie boli brzuch, tak jak przed poprzednia ciaza dokladnie...... no nie wiem co z tego bedzie? ;D

PS. Wlasnie odkrylam, ze zielona kulka przy ksywce osoby siwadczy o tym czy ktos jest online... a wiec amalfi widze CIe;p

Czesc Dziewczny - ja dopiero z pracy sie zwlokłam - oczy to mi sie same zamykaja teraz:eek:

Prezczytałam wszystko a jak to sie okaze :-D
Jeera dobry teks - sie usmiałam jak nie wiem hehehehehheh
Dotus normalnie murzynek pierwsza klasa - daj troch ewredoto a nie tylko pokazujesz

Ela - zakupki sie teraz nie udały ale udaja sie nastepnym razem - prezenciki które chcesz kupic dopiero sie robia to dlatego:-)

Devi - no tp prezent boski wymysliłas - zaciskam kciuki za ten pierwzsy w szczegolnosci - no ale jakby nie było zawsze mozesz w ten pierwzsy zapakowac w ten drugi:-)

Witam alafara - no i super ze staranek u ciebie nadszedl koniec i teraz jest sliczna fasolina :-)

Pozdrawiam wszystkie i lece bo padam

Hej :)
o wypraszam sobie - to już jest duża dzidzia (ma około 6 cm), a nie żadna fasolina ;)
niebawem będę znała płeć mojego dziecka :)
Dobranoc Wszystkim.

Ostatnia edycja:
reklama
PS. Wlasnie odkrylam, ze zielona kulka przy ksywce osoby siwadczy o tym czy ktos jest online... a wiec amalfi widze CIe;p

zoszka poryczałam się ze śmiechu...BABO to wczas!!!! hahahaha
rozbroiłaś mnie tą kulką hahaha...
devi szkoda,że II kresek się kupić nie da:/
ja mojemu slipek nie kupuje bo zawsze je dostawał już mi się śmiać chce bo sam mowi,że pewnie je dostanie.będziemy obchodzić gwiazdę,Mikołaj przyjdzie tylko do mojej córki,ja w sumie na upartego to kupilam sobie emu i croscy na mikołaja:D
alarafa może fasola nie,ale jak nic JAŚ na sterydach hehe
malwinka i po coś robiła ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry