reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja jestem z Krakowa- no w koncu jedna się znalazła:) jaka dzielnica??

kup sobie testy owulacyjne!! ja jade na testach z allegro bo najtaniej,teraz od 2 miesięcy biorę progesteron i na razie dzidzi - NI ma:no: no ale nadziei nie tracę:-)

dotka ale mi ślina pociekla na twojego Muszynka ....mmmm mniam mniam

cześć alarafa chyba sie jeszcze nie znamy...witaj witaj...

pochwal się coś kupila...

Dobry Wieczór :)
lilou83 - nie trać nadziei;
ja chyba zaraz zamówię prezent przez internet dla mojej siostrzenicy na Mikołaja ... hm ...

Ostatnia edycja:
slipy wiem co to, to cos na x.... nic mi nie mowi!!!!!!! Jakies inne propozycje???? Poza dwoma krechami bo to tez planuje mu dac, ale z planami tj tak ze czasem nie wychodza :-(

liiiiiilou :-) haha :happy: my chyba przez neta większość prezentów kupimy.. a sobie to już zrobiliśmy prezent :happy: a poza tym samochód nam się popsuł i chyba zrobimy sobie prezent wcześniejszy w postaci jego naprawy.... :crazy: bo trochę kasy na to pójdzie :eek:

a tak w ogóle to jutro mija tydzień od mojego testowania :-) muszę to opić :-) jakimś mlekiem na przykład..... :cool: a w lodówce dwa piwka stoją.... eh....

Czesc Dziewczny - ja dopiero z pracy sie zwlokłam - oczy to mi sie same zamykaja teraz:eek:

Prezczytałam wszystko a jak to sie okaze :-D
Jeera dobry teks - sie usmiałam jak nie wiem hehehehehheh
Dotus normalnie murzynek pierwsza klasa - daj troch ewredoto a nie tylko pokazujesz

Ela - zakupki sie teraz nie udały ale udaja sie nastepnym razem - prezenciki które chcesz kupic dopiero sie robia to dlatego:-)

Devi - no tp prezent boski wymysliłas - zaciskam kciuki za ten pierwzsy w szczegolnosci - no ale jakby nie było zawsze mozesz w ten pierwzsy zapakowac w ten drugi:-)

Witam alafara - no i super ze staranek u ciebie nadszedl koniec i teraz jest sliczna fasolina :-)

Pozdrawiam wszystkie i lece bo padam

reklama
no i wróciłam do was spowrotem zjadłam całą czekoladkę i zapiekankę a teraz się troszeczkę nudzę mój poszedł z pieskami na dwór a ja sobie siedzę przed laptopem jeszcze na dodatek śnieg u mnie zaczyna padać. I jest strasznie zimno:(:-(

ela_86 No dokładnie u mnie już zaczęło padać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry