No ja mam nadzieje że sie udało wczoraj sie w nocy godziłam z moim prze 2 godziny
jak mogę podpowiedzieć to dziś w nocy powtórz to samo (chyba, że zależy Ci na konkretnej płci dziecka)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja mam nadzieje że sie udało wczoraj sie w nocy godziłam z moim prze 2 godziny

Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)oj za tyakie gadanie powinnas dostać wirtualną chłosteKochana uszy do góry!!!!!! Zobaczysz damy rade!!! I obie wkoncu zajdziemy
A tak na marginesie lie się starasz??? Bo ja zapomniałam.
Jeee juz prezenty? Dobre jestescie :-) :
Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)
My sie bzykamy juz prawie od roku bez zabezpieczenia i wkoncu poszlam do lekarza sprawdzic co jest nie tak i na poczatek stwierdzila ze musi mnie zaczac stymulowac bo mi pecherzyki nie rosna, czyli owulacji brak :-(. I tj moj pierwszy cykl z clo i dupkiem, dlatego nie moge troche sie rozeznac co sie ze mna dzieje w tym cyklu...