reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj za tyakie gadanie powinnas dostać wirtualną chłoste :P Kochana uszy do góry!!!!!! Zobaczysz damy rade!!! I obie wkoncu zajdziemy :)

A tak na marginesie lie się starasz??? Bo ja zapomniałam.
Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)
My sie bzykamy juz prawie od roku bez zabezpieczenia i wkoncu poszlam do lekarza sprawdzic co jest nie tak i na poczatek stwierdzila ze musi mnie zaczac stymulowac bo mi pecherzyki nie rosna, czyli owulacji brak :-(. I tj moj pierwszy cykl z clo i dupkiem, dlatego nie moge troche sie rozeznac co sie ze mna dzieje w tym cyklu

zoszka ja bede miala moja droga dobry humor dopiero jak zaczne wymiotowac i bedzie to objaw ciazy!!!!! Do tego czasu bede miala wzloty i upadki, a teraz jest moj upadek wlasnie, w kolejnym cyklu sie zobaczy, o ile on sie w ogole zacznie łaskawie, bo sie ciagnie niemilosiernie

julieet chcialas monolog to masz hehe

Chlostaj chlostaj moze to polubie i wprowadze do procedury zapladniania, moj sie moze ucieszy na takie urozmaicenie hehe. Wysokie kozaki baaaardzo lubi ;-)
My sie bzykamy juz prawie od roku bez zabezpieczenia i wkoncu poszlam do lekarza sprawdzic co jest nie tak i na poczatek stwierdzila ze musi mnie zaczac stymulowac bo mi pecherzyki nie rosna, czyli owulacji brak :-(. I tj moj pierwszy cykl z clo i dupkiem, dlatego nie moge troche sie rozeznac co sie ze mna dzieje w tym cyklu...

chyba sam lekarz też nie może się rozeznać co tam u Ciebie - chyba, że on jest jakimś super specjalistą i już wie (tylko Tobie nie powiedział) ???

alarafa nie wiem czy wie czy nie bo monitorowala mi tylko jeden cykl, nie mialam innych badan, powiedziala ze jak clo mi nie pomoze przez 3 cykle, to zmieni mi leczenie. Tyle wiem

reklama
Ja znowu zaglądam ale zaraz zmykam oglądać film ale wrócę do was wieczorkiem przed chwilą miałam zachciankę na czekoladę a ja nigdy nie jem słodkiego. Ale dzisiaj tutaj pustka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry