• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehe dzięki za odpowiedź! Ale naczytałam się o tym piwie i o kefirze ze stwierdziłam,ze bardziej mi się chce kefiru niż piwa i mój WSPANIAŁY mąż właśnie pojechał na drugi koniec miasta do całodobowego po kefir dla mnie! :-D Kocham go!! Piwo też leży w lodówce ale na razie sobie je daruje... myślę że kefir będzie zdrowszy :-)

Donia, ja też Ci dawałam przepis na forum, na chałwowy z bezami... był sprawdzony i zmodyfikowany przeze mnie :) jak kiedyś będziesz chciała jeszcze taki wypróbować, to pisz na priv, to Ci z moich pobrudzonych masami notatek spiszę :)
Atan, gratuluję ślicznej kropki :)
Ael, Twój brzusio wymiata :)
Paluszku, trzymam kciuki :) &&&
Truskawcia, nie łam się, będzie dobrze (wiem, wiem- każdy to powtarza i potrafi rozstroić nerwowo;p) ale mi uwierz :) ^^ więcej pozytywnych emocji i dacie z mężem radę :) a to specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)

Atan no oczywiście, że widziałam śliczna ta kruszynka :-) a brzucholek jaki :-) ach zazdroszczę ;-)
O ostatnio mi się śniło że z Ł mieliśmy córeczkę taką malutką w dłoni mi się mieściła a taka śliczna była.. :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry