• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a proszę :-) lustro umyłam do zdjęcia, ale w trakcie robienia mój duży syn zmazał je nosem ;-)

boszz ale ja mam nogi :-o popatrzcie sobie zaraz kasuje ;-) z boku mi wyszedł zafasolkowany brzuch :-D więc z boku nie wklejam :-D

Magduś niezła dupa z Ciebie! :-) Więc mamy alternatywę dla staraczek...my brzuszki Wy tyłeczki. Później się wymienimy hihihi

Śpiochom zyczę stosunkowo udanej i owocnej nocki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Z brodą...na dobry sen :-)

Ojciec chciał oglądać mecz w TV, ale mu małe dziecko za bardzo przeszkadzało, więc zaprowadził je do jego pokoju, włączył adapter (taki jeszcze na czarne płyty), założył mu słuchawki na uszy i "puścił" bajkę.
Po jakimś czasie słyszy dziwne odgłosy dobiegające z pokoju malca:
"BUM BUM BUM ..."
Ale że mu się ruszyć nie chciało, więc oglądał mecz dalej.
Po jakimś czasie znowu słyszy coraz głośniejsze:
"BUM BUM BUM ...."
Więc postanowił jednak sprawdzić co się tam wyprawia.
Otwiera drzwi i widzi malucha ze słuchawkami na uszach, walącego głową w ściane i powtarzającego ciągle :
- Chcę! Chcę! Chcę! Chcę! Chcę! Chcę! ......
Ojciec zdejmuje mu sluchawki, zakłada je na uszy a tam:
Chcesz? Opowiem ci bajeczkę...

I doczytałam wszystko :-).
Jejku ale ten internet dziś kiepsko działa.. ://
Widzę, że tu zaczynają się pojawiać zdjęcia tyłeczków.. :-) Niedługo to forum będzie +18.. :-D
Co do tej afery małe, że niby tu za dużo ciężarówek to mnie też wcześniej czasami łapał taki dół i jak czytałam wpisy zafasolkowanych to mnie troszkę złościły ale to z zazdrości :zawstydzona/y: i często przestawałam czytać i pojawiałam się jak już było wszystko dobrze. ;-) Bardzo cenię sobie to, że nas nasze kochane ciężarówki nie zostawiły i nam pomagają jak tylko mogą i pocieszają. :-)

Też uciekam spać. Dobranoc ;****.! :-)

Ostatnia edycja:
Pyscek- będzie dobrze, zobaczysz :-D kolorowych snów :-D

Mijenka- szkoda :-( ja na pewno coś bym sobie u Ciebie wybrała :-D słodkich senków :-)

Ael- ja nie mogę wyrobić z tych zwierzaczków u Ciebie pod suwaczkiem :-D ale się uśmiałam z tego koali :-D oooo zobacz, za 4 m-ce będziecie już w komplecie :-D

Fifka- dobry kefir nie jest zły :-D dobrze, że w Twoim mieście jest sklep całodobowy, bo musiałby do innego jechać :-D kobiecie w ciąży nie wolno odmawiać :-D

Dagne- dziękuję kochana :-* tak, każdy to powtarza, ale doceniam Wasze starania :-) z resztą już mi trochę lepiej :-) musimy dać radę, w końcu mój Luby mi to obiecał :-p to niech daje co ma najlepszego :-D dziękuję za fluidki :-D łapię i chować również po kieszeniach :-D

Iwasek- ha ha dobre!! :-D a nie znałam tego jeszcze :-p

Klari- kolorowych snów :-D

Lovka- no to sobie becz ;-) tylko nie za dużo :-p a tak serio to czasem łzy oczyszczają, działają jak burza w atmosferze :-D ja też się szybko wzruszam :-p

I ja idę spać :-D dobranoc :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry