• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fajny ale wole z 4 kolkami ;-)

a mnie cos wzielo i sie zaczelam zamartwiac bo na tym moim usg nie widac zaduzo nawet zarodka nie widac szkoda ze nie przyblizyl,,, mam nadzieje ze zarodek tam jest w srodku ... martwic sie zaczelam wiem ze to niezdrowe ale tak mnie tknelo ze kazda jak dawala zdjecie byla chociaz kropka w tym czarnym polu...

Ostatnia edycja:
Donia, nie mam pojęcia ile kosztuje ten wózek, ale jak teraz o nim myślę, to mam wątpliwości czy jest On praktyczny i wygodny:)
Zrobiłam parówki w cieście francuskim, zaraz mężuś wróci do domu to sobie zjemy :p
Siostra dzwoniła do mnie i mówiła, że bardzo dobrze się czują z małą Asią... Tęskni... Płakała, że szkoda, że nie możemy być razem w tej chwili :D No bardzo za nią tęsknie. Jest moją najlepszą przyjaciółką! Lepszej siostry sobie wymarzyć nie mogłam :D Kocham Ją! :D Tęsknie za nimi :p I za moimi dwoma siostrzenicami :p Ich starsza córka (3l.) mówiła do mnie przez telefon: "Siosia, mam dzidzie, Ty też idź do szpitala wyciągnąć dzidzie z brzucha, to będziemy mieć dwie dzidzie" :D Hahahaha

Jestem z powrotem :-).
Ael znowu się obraziła.? he he :-p
Atan kobito czym ty się martwisz.. Wszystko będzie dobrze na kolejnym USG będzie więcej widać i zobaczysz, że dzidzi zdrowa jak ryba. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry