• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie laseczki....Dzis widziałam moje malenstwo ma juz prawie 6 cm i bryka jak powinno.Martwie sie tym ze dzidzia nie jest jeszcze w brzuchu bo pani chciała mi zrobic usg przez powłoki brzuszne ale nie znalazła dzidzi tzn cos nie cos widziała prawie przy samej kosci pochwy i stwierdziła ze zrobi usg do pochwowo bo nawet nie idzie tak zmierzyc ani nic.Nic mi nie powiedziała ze to dobrze czy zle ze dzidzia jest jeszcze nat nisko.Tu w Francji Inna pani robi usg a potem osobno ginekolog czyta co mu napisała pani z usg wiec na rezultat czemu dzidzia jest jeszcze na dole musze czekac do piatku.

donia dziekuje czyli niepostaral sie ze zdjeciem ;-) chciaz jak ja sobie powiekszylam tosie zastanawialam czy to moze ta kropka lezy lekko nad koncowka pecherzyka ;-)ale niejestem pewna a myslisz ze zatydzien jak kazal przyjsc to cos wiecej zobaczy czy dzidzia tak szybko rosnie ??;-)

no ja to zato wykupilam sobie abonament w medicover i odrazu umowilam sie na wizyte do doktora na 19.07 godzina 10.20 ciekawa jestem co mi powie pierwszy raz ide prywatnie ;-) a w poniedzialek jeszcze ide do swojego na nfz ;-) wiec bede wiedziec co i jak ;-) aby bylo dobrze teraz sie uspokoilam ;-) i bedzi dobrze musi byc ;-)

Fiona poczekaj może na dziewczyny w bardziej zaawansowanej ciąży... Ja nic ci nie powiem bo nie mam o tym zielonego pojęcia...

A ja idę do gina już pojutrze. To będzie już 8 tydzień więc powinnam zobaczyć już serduszko. Normalnie nie mogę się doczekać!!

reklama
Fiona poczekaj może na dziewczyny w bardziej zaawansowanej ciąży... Ja nic ci nie powiem bo nie mam o tym zielonego pojęcia...

A ja idę do gina już pojutrze. To będzie już 8 tydzień więc powinnam zobaczyć już serduszko. Normalnie nie mogę się doczekać!!

I tez tak zrobie...Poczekam.Mysle ze jak by było cos nie tak to by mi powiedziała ze jest cos zle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry