• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry...:
Lovka dzień pełen wrażeń- GRATULUJĘ CIOCIU :-)
Fiona ja też mam nisko bo to w sumie jeszcze wcześnie więc się nie masz czym martwić
Atan Ty też nie doszukuj się tego czego nie ma...daj dzidzi urosnąc troszkę ;-) Napatrzysz się jeszcze z uśmiechem na buziaku. Teraz masz się cieszyć a nie denerwować Kapisz?:-D
Ja znalazłam taki wózek jaki chciałam i zamówiłam. Odbieram po wakacjach. Udało sie kupić 400 zł taniej co mnie cieszy:)

reklama
dzieki iwasku potrzebowalam tego ;-) no to fajnie ze wuzek kupiony taniej ;-) x lander ?? czy jednak inny ?? a jak ty sie czujesz iwasku ?? z dzidzia :-)

Milej nocy kochane :-)

Hej laski!! Jak tam samopoczucie w dzisiejszym deszczowym dniu? :-D

Mam pytanie, wzięłam rano tabletki (dupka i fiolik) i po jakiejś godzinie wymiotowałam... czy mam wziąć te leki jeszcze raz czy zdążyły się wchłonąć?

Hej laski!! Jak tam samopoczucie w dzisiejszym deszczowym dniu? :-D

Mam pytanie, wzięłam rano tabletki (dupka i fiolik) i po jakiejś godzinie wymiotowałam... czy mam wziąć te leki jeszcze raz czy zdążyły się wchłonąć?
Przez godzinę kochana leki zdążyły się wchłonąć więc nie ma potrzeby by brać ponownie te leki.

Mineralna gratuluje skończenia 16 tygodnia. Jeszcze trochę to poczujesz ruchy dzieciątka :-)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny :* u mnie tez leje juz chyba 4 dzien z rzędu... zaraz znów pewnie będą podtopienia... :(

a jak u was samopoczucie? cichutko tu od wczoraj... :)

a mnie znów brzuch pobolewa... @ sie skonczyła juz w poniedziałek a tu dzis jakies takie skurcze mam dziwne. chyba nie jest mozliwe żeby po lutce i tygodniowej @ to była jednak fasolka prawda?

Hej laseczki :)
Normalnie i mnie się udziela nastrój tej wrednej pogody... ale pocieszam się faktem, że w sob i niedz ma być po 30 st.
Na grudniówkach przeczytałam wczoraj, że jedna z nich wylądowała w szpitalu, ale uratowali dzidziusia, a jak powiedziała jakie miała objawy, że coś nie tak, to normalnie pół nocy nie spałam, bo mam trochę podobnie. Od tyg kuje mnie zwłaszcza pod wieczór podbrzusze, tak że wyprostować się nie mogę- spać na plecach- nawet leżeć nie mogę! tylko na lewym boku... i się martwię. Może się przesiliłam, za dużo robiłam... jutro mam wizytę i jak będzie coś nie tak, to do końca życia sobie nie wybaczę...

A i chciałabym Was śledzić codziennie, ale kurczę taki mam rozgardiasz w domu, że pewno po naszym wakacyjnym wyjeździe dopiero się uspokoi kwestia remontów, przeróbek itd... obiecuję sobie, że już nic nie zrobię niedozwolonego tzn noszenie wiaderek, malowanie itp... tylko pomalutku będę zmywać i ścierać kurze...

Ael, powiedz mi kochana, kiedy poczułam pierwsze ruchy dzidziusia? to tzw pękanie baniek.

Ostatnia edycja:
Dagne powinnaś kopa dostać za czynny udział w remoncie, oddaj robotę facetom, GDZIE TY CIĘŻARNA SIĘ TAM PCHASZ?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!!?
Jutro do lekarza i jak na spowiedzi powiedzieć coś zrobiła, to burę dostaniesz od gina, zobaczysz. Masz siedzieć na dupie, ładnie wyglądać i pachnieć!

A ruchy poczułam w 18/19 tygodniu, takie bulgotki, ale naprawdę malutko, potem leciutkie kopniaki i dosłownie od 20 tygodnia porządne kopy jak do dziś.

reklama
Ael, ja wiem, ja wiem, ale kurczę zawsze coś robiłam i teraz ciężko usiedzieć przy takich bałaganiarzach jakimi są faceci. Robota zrobiona, ale po sobie sprzątnąć nie łaska, więc denerwuje mnie, że kurz z wyburzanych ścian unosi się i pokrywa meble w innych pokojach... ale ok już najgorsze rzeczy za nami, już nie będę pomagać. Kurcze zawsze byłam takim typem kobiety, co to w kuchni nie lubi przebywać, tylko w warsztatach hehe... Wiem też, że dostanę od gina niezła wiązankę, ale cóż może ona na mnie podziała jak wiadro zimnej wody. (połowa tej wody już poleciała od Ciebie) ale to dobrze, bo tu nikt nie krzyknie- siedź, wezmę to za Ciebie! każdy zajęty swoją pracą... uff ulżyło mi, że się wygadać mogłam. Mam nadzieję, że będę już częściej, jak na początku, z Wami pisać, bo denerwuję się, jak nie mogę zajrzeć do lapka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry