Truskawcia
Fanka BB :)
He he jak tak czytam te Wasze objawy, to ja znów wszystkie mam
a pewnie jak zacznę wierzyć, to przyjdzie @ ot taka złośliwość
dlatego staram się cierpliwie czekać.. no staram się słyszycie! 
Dobra, a teraz mam poważniejszy problem, o którym nic wcześniej Wam nie mówiłam, a co do którego potrzebuję rady :-( bo wiecie, ja choruję na łuszczycę, i o ile czytałam w necie, że raczej nie powinnam przez to mieć problemów z zajściem w ciążę (choć też nie mam takiej pewności), o tyle nie mogę się niczym smarować jeśli będę w ciąży (bo większość maści na sterydach jest) :-( a teraz mam taki wysyp, że muszę się czymś leczyć :-( nie wiecie może czym wolno się smarować kobietom w ciąży przy łuszczycy? Tak na przyszłość pytam
Ael- ha ha ten szczekający kot jest super
pewno ze strachu biedny szczekał
Lovka- Gratuluję siostrze dzidziusia
kochana Ty jej zazdrościsz? A co my nie zapłodnione mamy powiedzieć
zawsze jest taki strach przed porodem :-) ale fajnie, że wszystko poszło dobrze i że dzidzia cała i zdrowa :-) już niedługo i Ty ją zobaczysz :-) he he a ta mała niezła aparatka jest :-) i dobrze kombinuje 
Magd.a- za niecałe 4 m-ce Syn weźmie Ael w obroty to się uspokoi
Mijenka- mmmm ale my tutaj na forum, to jak rodzinka jesteśmy
zawsze podziwiałam kobitki, które potrafiły cosik takiego zrobić 
Atan- a Ty dbaj o siebie, żebyś jak najmniej infekcji miała :-)
Fiona- a jak Twoja dzidzia nie jest w brzuchu? :-) ale rozwija się dobrze maleństwo? :-)
Fifka- to prosimy o relację z wizyty
też jesteśmy ciekawi Twojego dzidziusia
eeee Laska… odp. mi na jedno pytanie, niby dlaczego miałabyś przeżywać to co w zeszłym roku??!! To było, minęło, a teraz masz dzidziusia i się nim ciesz :-) wyrzuć te złe myśli-rozkazuję Ci ja 
Mineralna- Ty też gardło załatwiłaś? Ojjj niedobrze :-(
Dagne- no następna, no!!! W ciąży jesteś, to nie możesz spać na plecach
Moja kumpela mówiła, że jak była w ciąży to o spaniu na plecach mogła pomarzyć, bo ją dzidziuś gniótł
jutro masz wizytę mówisz (?) to wypytaj swojego lekarza o wszystko i przestań się martwić! :-) i nie czekaj aż ktoś Ci powie: siedź, wezmę to od Ciebie, tylko Ty powiedz: weźcie to, przesuńcie tam- bo ja przecież nie mogę!! 
Donia- to Ci wielkoludek rośnie
ale dobrze, niech zdrowo rośnie i będzie silny :-)
Kiniuś- właśnie dlatego ja nie mierzę temp. bo każdy stopień w dół mnie stresował :-( ja też mam cykle 29 dniowe (chociaż przez ostatnie dwa cykle było inaczej) dziś mam 29 dc, więc jeśli ma być @ to będzie jutro
testów za wcześnie nie rób, bo to i tak nie ma sensu, nic nie wykaże a będziesz się stresować :-)
K&M- czasem tak bywa, że wszystko jest przeciwko Nam, więc sobie pomyśl… póki co chociaż @ nie dostałaś
się tylko pilnuj, żebyś się nie przeziębiła :-) a z pracą bywa różnie, firma mojego chłopa odkąd pamiętam dryfuje na krawędzi, i dryfuje, raz gorzej raz lepiej, ale pracę ma ;-) więc i z Twoim nie będzie źle :-) <tulimy>
a pewnie jak zacznę wierzyć, to przyjdzie @ ot taka złośliwość
dlatego staram się cierpliwie czekać.. no staram się słyszycie! 
Dobra, a teraz mam poważniejszy problem, o którym nic wcześniej Wam nie mówiłam, a co do którego potrzebuję rady :-( bo wiecie, ja choruję na łuszczycę, i o ile czytałam w necie, że raczej nie powinnam przez to mieć problemów z zajściem w ciążę (choć też nie mam takiej pewności), o tyle nie mogę się niczym smarować jeśli będę w ciąży (bo większość maści na sterydach jest) :-( a teraz mam taki wysyp, że muszę się czymś leczyć :-( nie wiecie może czym wolno się smarować kobietom w ciąży przy łuszczycy? Tak na przyszłość pytam

Ael- ha ha ten szczekający kot jest super
pewno ze strachu biedny szczekał
Lovka- Gratuluję siostrze dzidziusia
kochana Ty jej zazdrościsz? A co my nie zapłodnione mamy powiedzieć
zawsze jest taki strach przed porodem :-) ale fajnie, że wszystko poszło dobrze i że dzidzia cała i zdrowa :-) już niedługo i Ty ją zobaczysz :-) he he a ta mała niezła aparatka jest :-) i dobrze kombinuje 
Magd.a- za niecałe 4 m-ce Syn weźmie Ael w obroty to się uspokoi

Mijenka- mmmm ale my tutaj na forum, to jak rodzinka jesteśmy
zawsze podziwiałam kobitki, które potrafiły cosik takiego zrobić 
Atan- a Ty dbaj o siebie, żebyś jak najmniej infekcji miała :-)
Fiona- a jak Twoja dzidzia nie jest w brzuchu? :-) ale rozwija się dobrze maleństwo? :-)
Fifka- to prosimy o relację z wizyty
też jesteśmy ciekawi Twojego dzidziusia
eeee Laska… odp. mi na jedno pytanie, niby dlaczego miałabyś przeżywać to co w zeszłym roku??!! To było, minęło, a teraz masz dzidziusia i się nim ciesz :-) wyrzuć te złe myśli-rozkazuję Ci ja 
Mineralna- Ty też gardło załatwiłaś? Ojjj niedobrze :-(
Dagne- no następna, no!!! W ciąży jesteś, to nie możesz spać na plecach
Moja kumpela mówiła, że jak była w ciąży to o spaniu na plecach mogła pomarzyć, bo ją dzidziuś gniótł
jutro masz wizytę mówisz (?) to wypytaj swojego lekarza o wszystko i przestań się martwić! :-) i nie czekaj aż ktoś Ci powie: siedź, wezmę to od Ciebie, tylko Ty powiedz: weźcie to, przesuńcie tam- bo ja przecież nie mogę!! 
Donia- to Ci wielkoludek rośnie
ale dobrze, niech zdrowo rośnie i będzie silny :-) Kiniuś- właśnie dlatego ja nie mierzę temp. bo każdy stopień w dół mnie stresował :-( ja też mam cykle 29 dniowe (chociaż przez ostatnie dwa cykle było inaczej) dziś mam 29 dc, więc jeśli ma być @ to będzie jutro
testów za wcześnie nie rób, bo to i tak nie ma sensu, nic nie wykaże a będziesz się stresować :-) K&M- czasem tak bywa, że wszystko jest przeciwko Nam, więc sobie pomyśl… póki co chociaż @ nie dostałaś
się tylko pilnuj, żebyś się nie przeziębiła :-) a z pracą bywa różnie, firma mojego chłopa odkąd pamiętam dryfuje na krawędzi, i dryfuje, raz gorzej raz lepiej, ale pracę ma ;-) więc i z Twoim nie będzie źle :-) <tulimy>
u mnie od rana leje i ciśnienie chyba jakieś niskie bo głowa mnie boli