• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

He he jak tak czytam te Wasze objawy, to ja znów wszystkie mam :-p a pewnie jak zacznę wierzyć, to przyjdzie @ ot taka złośliwość :-p dlatego staram się cierpliwie czekać.. no staram się słyszycie! :-D
Dobra, a teraz mam poważniejszy problem, o którym nic wcześniej Wam nie mówiłam, a co do którego potrzebuję rady :-( bo wiecie, ja choruję na łuszczycę, i o ile czytałam w necie, że raczej nie powinnam przez to mieć problemów z zajściem w ciążę (choć też nie mam takiej pewności), o tyle nie mogę się niczym smarować jeśli będę w ciąży (bo większość maści na sterydach jest) :-( a teraz mam taki wysyp, że muszę się czymś leczyć :-( nie wiecie może czym wolno się smarować kobietom w ciąży przy łuszczycy? Tak na przyszłość pytam :-D

Ael- ha ha ten szczekający kot jest super :-D pewno ze strachu biedny szczekał :-D

Lovka- Gratuluję siostrze dzidziusia :-D kochana Ty jej zazdrościsz? A co my nie zapłodnione mamy powiedzieć :-p zawsze jest taki strach przed porodem :-) ale fajnie, że wszystko poszło dobrze i że dzidzia cała i zdrowa :-) już niedługo i Ty ją zobaczysz :-) he he a ta mała niezła aparatka jest :-) i dobrze kombinuje :-D

Magd.a- za niecałe 4 m-ce Syn weźmie Ael w obroty to się uspokoi :-p

Mijenka- mmmm ale my tutaj na forum, to jak rodzinka jesteśmy :-D zawsze podziwiałam kobitki, które potrafiły cosik takiego zrobić :-D

Atan- a Ty dbaj o siebie, żebyś jak najmniej infekcji miała :-)

Fiona- a jak Twoja dzidzia nie jest w brzuchu? :-) ale rozwija się dobrze maleństwo? :-)

Fifka- to prosimy o relację z wizyty :-D też jesteśmy ciekawi Twojego dzidziusia :-D eeee Laska… odp. mi na jedno pytanie, niby dlaczego miałabyś przeżywać to co w zeszłym roku??!! To było, minęło, a teraz masz dzidziusia i się nim ciesz :-) wyrzuć te złe myśli-rozkazuję Ci ja :-D

Mineralna- Ty też gardło załatwiłaś? Ojjj niedobrze :-(

Dagne- no następna, no!!! W ciąży jesteś, to nie możesz spać na plecach :-p Moja kumpela mówiła, że jak była w ciąży to o spaniu na plecach mogła pomarzyć, bo ją dzidziuś gniótł :-D jutro masz wizytę mówisz (?) to wypytaj swojego lekarza o wszystko i przestań się martwić! :-) i nie czekaj aż ktoś Ci powie: siedź, wezmę to od Ciebie, tylko Ty powiedz: weźcie to, przesuńcie tam- bo ja przecież nie mogę!! :-D

Donia- to Ci wielkoludek rośnie :-D ale dobrze, niech zdrowo rośnie i będzie silny :-)

Kiniuś- właśnie dlatego ja nie mierzę temp. bo każdy stopień w dół mnie stresował :-( ja też mam cykle 29 dniowe (chociaż przez ostatnie dwa cykle było inaczej) dziś mam 29 dc, więc jeśli ma być @ to będzie jutro :-p testów za wcześnie nie rób, bo to i tak nie ma sensu, nic nie wykaże a będziesz się stresować :-)

K&M- czasem tak bywa, że wszystko jest przeciwko Nam, więc sobie pomyśl… póki co chociaż @ nie dostałaś :-D się tylko pilnuj, żebyś się nie przeziębiła :-) a z pracą bywa różnie, firma mojego chłopa odkąd pamiętam dryfuje na krawędzi, i dryfuje, raz gorzej raz lepiej, ale pracę ma ;-) więc i z Twoim nie będzie źle :-) <tulimy>

reklama
witam się w ten szary i deszczowy dzień :wściekła/y: u mnie od rana leje i ciśnienie chyba jakieś niskie bo głowa mnie boli
K&M rzeczywiście nie ciekawie dziś masz - współczuje
Truskawcia ostatnio któraś z dziewczyn pisała właśnie że ma ten sam problem a że już jest zafasolkowana to się pogorszyło ale nie pamiętam która

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co jest sprawdzone i dobre na trawienie w ciąży? od rana mnie męczy i do tego teraz mam wrażenie, że zaraz zwymiotuję. Coś mi musiało zaszkodzić... masakra, mój żołądek wymięka. A nie jem nic ostrego itp. Jakieś herbatki?

witam dziewczyny :-)
w poznaniu słoneczko a mi sie nic nie chce leki na infekcje dzialaja :-)
cala noc mi sie snily rozne sny ciazowe ale dokladnie nie pamietam :-(

kinius to moj wykres SkarbMamy - atan
trzymam ciuki za ciebie i fluidki przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
k&m wspolczuje ciezkiego dnia i powodzenia na jutrzejszym testowaniu specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~bys zobaczyla 2 kreseczki

i k&m i kinius do marcowek dolaczyly :-) ze mna :-)

dagne ja nigdy nie maiłam problemów z trawieniem ale jak bolał mnie zoładek to zawsze rumianek albo jakies ziółka do picia:)
masz bóle? zaparcia,zgage czy co??

Dagne ja mam to samo, uczucie mdłości. Musisz się przemóc i coś konkretnego zjeść, a najlepszy, autentycznie wypróbowane na mnie będzie rosół.

Truskawcia mnie tam dzidzia nie gniecie jak śpię na plecach, czasem muszę tak się położyć, bo boki mnie czasem bolą od dłuższego leżenia na nich.

dziekuje kochane za cieple słowa, mam nadzieje ze wszytsko jakos sie ulozy - musi! :) dzis koniecznie polece po test i rano bede komisyjnie przed mezem siusiac :)
tak najbardziej to ja bym chciala miec kwietniowa dzidzie... no ale z marcwej tez bede zadwolona :) hihi

wczoraj ogladalam rodzine zastepcza i tam majka byla w ciazy i na problemy z trawieniem plecali jej jedzienie skórki od chleba... nie wiem ile w tym prawdy ale moze?

Truskawcia jak Ty to robisz kochana, że zawsze wszystkim odpowiesz i pamiętasz o wszystkich :).
O łuszczycy pisała Fifka, bo ona niestety też ma ten problem (tak mi się przynajmniej wydaje) więc Ona będzie skarbnicą wiedzy dla Ciebie.

Kasia czy to Ty pytałaś o temp? Mi w zaciążonym cyklu nie wzrosła temp. to 37 st, a nawet po owulacji spadła poniżej średniej, w ogóle jakiś ten cykl był skaczący (a wszystkie pozostałe ksiązkowe) więc dobrze Ci wróży i głowa do góry

a ja zaraz zasnę!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry