• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam wczoraj miałam paskudną zgagę pod wieczór, a dziś takie parcie, kucie w podbrzuszu no i te mdłości.
Ael, właśnie na moją prośbę mama gotuje mi rosołek, jak sama robię to mi tak nie smakuje jak od mamy :) a narazie piję herbatę z cytryną i czekam na męża - pojechał z mamą po coś na obiad i dla mnie activię.

Dziewczynom czekającym na fasolki ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)

reklama
ja tez tak odpowiadam robie tak ze mam dwa okna na jednym czytam a w 2 oknie pisze odpowiedzi ;-) tak sie to robi gdy ma sie slaba pamiec ;-)
Dagne ja tez zasypiam...

a co do objawow to raczej chyba powoli znikaja smaki choc nie sprawdzalam czy moge juz zupe owocowa jesc ;-)
wczoraj dostalam maliny co od tygodnia za mna chodzily i kalafiorka ;-)
czasem zakuje brzunio ale juz duzo mniej boli lubi lezec na lewym boku dzidzia bo wtedy nie boli ;-)
senna i siusiu co 3 h i sutki wrazliwe...

Ostatnia edycja:
o prosze to juz znam tejniki forumowania:)
ja jednym okiem na forum a jednym w mailach - asz ta praca.... ja chce juz fasolke i zwolnienie, i bede obiadki gotowac i sprzatac i dpoczywac

tam majka byla w ciazy i na problemy z trawieniem plecali jej jedzienie skórki od chleba... nie wiem ile w tym prawdy ale moze?
Prawda. O to chodzi, żeby zjeść coś lekkiego by zająć czymś żołądek, wtedy i nie muli, i nie cofa się treść żołądkowa czyli potocznie nie ma zgagi. Poza tym w początkowych tygodniach gdy się wymiotuje, dobrze jest zjeść skórkę z rana by nawet mieć czym wymiotować.

Donia ja grzeczna jestem bardzo ;-) ja dziś wolne mam.. :-) ale za to mam psy na głowie i chyba trochę ogarnę mieszkanie M. bo mnie troszeczke szlag trafia :-)

dagne na mnie w mig działa sok pomaranczowy albo jakis owoc(oprócz bananów) i w momencie perystaltuka jelit się wzmaga i szybciutko wypróznia z zawartosci...

K&M i donia ja z chęcią zamienię siedzenie w domu na pracę- dopiero 2 m-ce nie pracuje i tesknie za nią cholernie, fakt ze się nie nudze bo szukam pracy i chodze na rozmowy i inne duperele ale akurat sprzątanie i gotowanie oboadków czyli zwykła codziennosc mnie dobija i nie sprawia żadnej przyjemnosci,wiec z checią się zamienię:)

reklama
Kasia- dziewczynki mówią, że Fifka, muszę ją dorwać :-D nooo odkryłaś Amerykę :-p a jak inaczej ja dziecię Czarnobyla miałabym to wszystko spamiętać :-D tylko ja w wordzie piszę odp. :-D

Dagne- na trawienie to mięta jest dobra :-) najlepsza taka z własnego ogródka, surowa :-) Oooo ja, ja chce fuidka :-D ekstra są :-)

Ael- serio? :-) mnie nastraszyli, że można tylko na boku spać (ja na boku nie zasnę) :-p a się okazuje, że bezkarnie można na plecach spać ;-) może później gniecie :-)

K&M- trzymam kciuki :-D Ooo ja tez już bym chciała siedzieć sobie w domku cały czas :-D

Donia- jak to jak? :-) żadne czary, otwieram worda, szukam gdzie ostatnio się zatrzymałam i staram się nikogo nie pominąć :-D chociaż czasem i ja nie jestem w stanie przerobić tego cośta napisały :-D chociaż czytać lubię :-) dziękuję za informację :-) tak Fifka już zaciążyła, więc będzie moim guru :-D
Ja siedzę w domku, bo do pracy idę na całą noc :-/

Fifka!!!!!!!!!!!! Gdzie jesteś????!!!! :-D :-D :-D

Soglam- właśnie, jak tam z Twoją pracą? :-) ze mną się zamień- dziś idę na 20 –tą a wracam o 5 rano :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry