• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, może prawda, że nieporęczne... ale w sumie moja szwagierka mówiła, że nie kupiła łóżeczka z baldachimem, ale dokupiła go później, bo w lecie jest rewelacyjna moskitiera przeciwko komarom i muchom, jak małe śpi :) poza tym tak ślicznie wygląda :) i radziła kupić koniecznie z tym zabezpieczeniem wokół główki, co się przywiązuje, żeby później przy przekręcaniu się nie uderzało w szczebelki :)

Truskawcia, może dzidziusiowi się rosołku chciało :)

reklama
Truskawcia a jakiej czułości robiłaś test? ja robiłam 10 i nawet w dniu @ był słaby
a dlaczego nie powiedziałaś koleżankom że testowałaś? dostałabyś po łapkach za testowanie przed czasem :-D

Slogam nie zamartwiaj sie bedzie dobrze <głaszcze> trzeba byc optymistka ;-)
Magda ah ah ;-) a ta twoja temperaturka to joz wogle ci psikusy robi ;-) wspolczuje...

truskawcia niebieskie bo to moj ulubiony kolorek i mam nadzieje ze bedzie chlopak ;-)
wiec od demnie fluidki i od Maksymiliana ;-) a jakiej czulosci robilas wczoraj test ?? moze jeszcze zamale stezenie ?? jestem dobrej mysli ;-) bylo by milo miec cie w marcoweczkach ;-) tam tak spokojnie i nikogo nieznam ;-(

Dagne no to dobrze ze rosolek pomogl ;-) a baldachimy tez mi sie strasznie podobaja ;-) GRATULUJE 16 tygodnia ;-)

Donia a jak tam dzidzia czytalam ze urosla a jakies zdjecie masz ?? moze pokazesz ;-)ciesze sie ze ladnie rosnie ;-)

Ael a jak tam łazienka nabiera kształtów ?? maly duzo kopie czy daje mamie odpoczac ??

Ostatnia edycja:
Atan nie dostałam zdjęcia buu :-( i nie widziałam na ekranie buu :-( ale to taki lekarz, że on sobie nie zawraca głowy takimi duperelami :-D on jest najlepszym specjalistą od USG w Polsce (nie waham się tak o nim mówić), teraz to pewnie na 3D poczekam za zdjęciem, bo za 3 tyg. ponownie idę do tego samego gina

Dagne- a kto wie, może i dzidzia rosołkiem się zadowoliła :-D toż to 4 m-c już masz :-D gratuluję :-)

Donia- no to już wiesz czemu się nie pochwaliłam :-p ale tak mnie nosiło, że mówię: a co mi tam ;-) a czułość standardowa- 25 chyba :-)dlatego myślę, że teraz to już poczekam… bez sensu robić dzisiaj, jak jutro mogę dostać @ :-/ a jak nie dostanę, to będę myśleć co dalej, czy testować czy czekać :-D a uczucia mam mieszane- brzuch czasem boli, ale tak (wydaje mi się- a nie jest to wiarygodne) inaczej :-) w bądź każdym razie sceptyczna jestem staram się, sobie samej nie wkręcać gruszek na wierzbie :-)
Jej a Ty już masz 10 t. ? :-D dobrze widzę? :-)

Atan- ja też chciałabym być w marcóweczkach :-D i może nawet być chłopak :-D zdałam sobie sprawę, że nie ma dla mnie różnicy :-) a już Doni pisałam, że 25 czułość, może za małe stężenie jak napisałaś, a może tam po prostu pusto- jedno z dwóch :-D ale kciuki nie zaszkodzą ;-)

wwwoooww zmienił mi się napis na entuzjastkę :-D

tak tak Truskawcia dobrze wiedziała że dostałaby po łapkach dlatego siedziała cicho ;-) ale póki nie ma @ to wiadomo że nadzieja nie odpuszcza
trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dagne ja też włśnie zjadłam rosołek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry