• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ech dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, że możecie tak sobie myślec juz spokojnie o waszych dzidziusiach. też chciałabym, żeby w moim życiu zapanował taki błogi spokoj... a nie same problemy... :-(

mój dzień dzisiejszy jest podobnt jak u K&M - parszywy nie tylko ze względu na pogodę... bleee

i boje się, że nawet jeśli nie bede mysleć tylko o dzidzi (bo postanowiłam odpuścić ten temat sobie narazie), to ten stres i wszystko co sie dzieje wokól mnie, to i tak nie pozwoli mi być szcześliwą zafasolkowaną... :-(

ech tylko dołujący nastrój wprowadzam... :-(

reklama
truskawcia byl zamalo czuly na 100% mi 10mlu ledwo wykryl ... wiec nic nie mowie !!!po lapkach dostac powinnas ze taki slaby kupilas!!!

monis <lglaszcze> co sie stalo opowiadaj wygadaj sie bedzie dobrze :-*

Ostatnia edycja:
ja też chcę rosołek!!!!

Truskawcia kup 10, testowanie też jest przyjemne i jutro melduj się z dobrymi wieściami
wiesz, ja przed terminem @ miałam takie bóle jak na @ ale trochę wyżej i to mi dało do myślenia, zrobiłam test 10 w 12 dpo i wyszły II, a póżniej w terminie @ niewiele mocniejsze
a rzeczywiście u mnie 10 tc skończony i wchodzimy w 11 :) a wielkość bobasa z USG wskazuje na 11,1 tc :tak:
jak taki duży to niech chłopak będzie, bo my z mężusiem do małych nie należymy i solidnego wzrostu też jesteśmy :)

Moniś głowa do góry, powiem Ci na pocieszenie, że idę zaraz żab kanałowo zaleczyć, widzisz mam gorzej na tę chwilę ;-)

Ostatnia edycja:
Doniu- faktycznie nie zazdroszcze tego leczenia kanałowego. ale moze Atan poleci ajkis dobry sposób, aby to przetrwać? Atan hmm? ;-)

Dziekuje wam dziewczyny za pocieszenie <tule mocno> wiem, że wszystkie zawsze służycie dobrym słowem (i czasem cycem ;-)) na pocieszenie, a do tego skarbnice wiedzy w was mozna miec... kochane jestescie :happy:

A tak prawdziwie pocieszająco mogą zadziałas zdjęcia waszych małych fasoleczek lub ciążowych brzuszków :-D

dalam w poniedzialek ;-) https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/starania-po-raz-pierwszy-42617/index2364.html na tej stronie jest moj brzuszek ;-) a na tej fasolka https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/starania-po-raz-pierwszy-42617/index2360.html
niestety na kanalowo zaduzo nie poradze ... ale z tego co wiem masz prawie martwy ten zabek wiec bolec nie powinien ewentualnie jedynie nieprzyjemne wrażenie tych narzędzi ale nie martw sie bedzie dobrze doniu wazne bys zrobila wreszce ten zabek by niesial na organizm bakteri ...<glascze><przytul>;*

Ostatnia edycja:
monis spokojne to myslenie o fasolkach wcale nie jest wiec tak nie zachwalaj....
rozumiem bardzo chcesz,widzisz II krechy i sie cieszysz ale zaczynasz tez się martwic o wszystko związane z fasolą,dokuczają rozne dolegliwosci,przy ciązach podwyzszonego ryzyka to w ogole nie mozesz nic robic i tak siedziec i myslec to zle bo rozne mysli przychodza i to głownie negatywne,wiec tak kolorowo nie jest....
ja narazie podejscia do mojej ciązy nie mam jakos super radosnego...po prostu kazdego dnia walcze o pozytywna mysl i tyle a jakikolwiek bol brzucha,plamienie i inne budzi strach....
wiec nie wiem czy jak zajdziesz w ciąze to ci odejdzie stresu....raczej przybedzie ale bedzie to radosny czas dla ciebie i tego ci życzę:):)

Zdjęcie brzucha już dodałam więc Moniś gnęb inne ciężarówy. Przynajmniej z tego gnębienia radochę będziesz mieć :-D

Łazienka to jedne wielkie gruzowisko.... z kiblem po środku. Przynajmniej kafelki, pakiet aranżacyjny mamy wybrany, junkers zamiast kur......go bojlera, umywalka z szafką no i lustro z podświetleniem chyba.

Mały dziś dał mi spokój, śpi, obudziłam go tylko przed 13, żeby tatuś popatrzył, zaczęłam lekko oklepywać, a mój do mnie "NIE BUDŹ GO! CO SYNKOWI HAITI ROBISZ?!", no to przestałam, ten kopnął raz, mój wygłaskał brzuch to ten jak nie zaczął kopać.

Ja robię pomidorówkę, z sąsiadem siedziałam w kuchni i omawialiśmy wybór kafelków, nogi mnie napierd...ją od stania przez 10 minut dosłownie.

Jak zakończę obiadek to przyjdę pocieszę, pogłaszczę, posłużę radą, nakopię, nakrzyczę, ustawię do pionu i rozśmieszę :-D Teraz zmykam do kuchni :-D

No ale dobre nowinki mam, mój luby poszedł z ojcem popatrzeć na kafelki i w informacji tego sklepu koleżankę z podstawówki spotkał, dumny pochwalił się, że będzie tatusiem i zapytał czy tam na sklepie nie było by pracy. Ona uśmiech do niego i po cichu, że można składać cv bo ponoć kogoś szukają. Także jutro mój dostanie błogosławieństwo, kopa na drogę i idź misiu z cv.

No mały zaczął kopać :-D Idyyym!

tak Atanku martwy i nie boli, ale to gmeranie przez godzinę w zębie, z otwartą paszczą, mam nadzieję, że pawia nie puszcze.
A soglam ma rację, w ciąży jeszcze więcej stresu, ja dziś całą noc miałam sny o obrzękach płodu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry