• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Monis- kochana, ja spokojnie o fasolce?? Poczytaj sobie wcześniej co ja pisałam i jak się czułam, to Wy stawiałyście mnie do pionu i mi lepiej :-) raczej o moim życiu jak o błogim spokoju na razie nie mogę myśleć ;-)
A teraz spowiadaj się, co Cię gryzie? :-* no już :-)
Mi się wersja I podoba :-D

Laseczki jak mi narobicie nadziei, a przyjdzie @ to dopiero dam Wam popalić :-p znów będę stękać i narzekać,i beczeć też będę :-p więc dla Waszego bezpieczeństwa i zdrowia psychicznego będzie lepiej jak się ukażą II :-p

Atan- zobaczymy jak to będzie, ale zawsze milsze pozytywne zaskoczenie niż negatywne ;-) a Ty kiedy robiłaś teścik? Po jakim czasie? :-D

Donia- ja to już mam wszystkie objawy he he i (.)(.) też mnie bolą, ale to na @ również może być, chociaż już od ponad tygodnia mnie bolą :-p pożyjemy, zobaczymy :-D
Ja z moich wyliczeń wczoraj miałam 12 dpo, dzisiaj niby 13-ty, to faktycznie mogło nie wyjść :-) eeeehhhh poczekam- co ma być to będzie :-D
A jak będziesz miała możliwość, to chcesz wiedzieć jaka płeć w Tobie jest? :-D Najwyżej siatkarkę będziecie mieć :-D

Ael- to może zostawcie ten wychodek na środku, niech będzie gruzowisko, nieład artystyczny :-D ja mam dzisiaj zupkę jarzynową, mniam mniam :-D trzymam kciuki za pracę dla Twego Miśka :-D

Dziurka- mnie gnębią- zrób test, zrób test :-p a ja nie zrobię :-D Haaa :-p

Ostatnia edycja:
no wiec pierwwszy w 10dc po owu slaba kreska na czulosci 10 acona dwa dni pozniej prawie wogle nie widoczna na bobo tez czulosci 10, ale testy krwi tez w tym czasie zrobilam wiec wiedzialam ze jestem, ale robilam dalej nastepny byl w poniedzialek a tamte w srode i piatek w poniedzialkowym juz na czulosci 10 bylo lepiej widac tez firmy bobo nie caly tydzien pozniej czulosci 25 wyszly dwie ladne kreski ;-)wiec te testy sa rozne wiem po sobie ;-)

Monis wersja 1 ;-)

Wiem Truskawciu jak to jest... jeden dzien jest spokój i wmawiam sobie, że wcale nie mysle o fasolce (hehe myślę, że nie mysle o niej) ale wystarczy jednak pani z brzuszkiem zeby zakłuło serduszko... ale ten miesiąc daje sobie na wstrzymanie... gdyby tylko nie te bóle brzucha...

a tak to teraz skupić sie musze zeby jak najwiecej na budowie zrobic przed urodzinami R, które juz za 2 tygodnie. a z racji ze okrągłe, to wszystcy sie wpraszają na impreze i oczywiście do nowego domu. wiec teraz nie dosc że wyzwanie dla niego, żeby jak najwiecej było gotowe, to tez i dla mnie żeby było ich gdzie posadzić i dać im co jeść hehe

poza tym to też pierwsza impreza nasza wspólna gdzie bedziemy gościć prawie całą rodzinkę jego, wiec na pewno beda patrzec jak to ja sie sprawuje jako gospodyni tak zwana hehe oj ciezki to bedzie weekend:-D

Załączniki

• 9 tydzien.jpg
    9 tydzien.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC_5359.jpg
    DSC_5359.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 42
Sog fasolka mi sie niestety nie otwiera, ale za to brzusio masz sliczny... jeszcze pare dni i juz na pewno pierwsze wypuklenie bedzie widoczne ;-)

Fasoleńka tez cudowna :-)

a brzusio nawet jak urosnie teraz, to przeciez milutki duzy brzunio bedzie (jak u aelki :-)), pozniej szybko zniknie ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry