• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Soglam jaki Ty masz TYŁEK!!!! :szok:

Madziu 10 litrów pomidorowej mam! Chcesz??

Truskawka a marudź jak będziesz ciotkowata, ja się Ciebie nie boję! :P

Moniś co do aranżacji, zależy jak dużą czy małą masz łazienkę, bo szczerze, ja nie polecam ciemnych kolorów do małej łazienki, bo ciemny kolor to ją optycznie zamknie. No i przy ciemnych kafelkach warto wtedy zainwestować w dobre oświetlenie by nie wydawało się ponuro.
My będziemy mieć taką aranżację, wersję z niebiesko-fioletowymi kwiatami i jaśniejszymi płytkami jednokolorowymi Łazienka

Dziekuje dziewczynki za miłe komentarze....ale nie przesadzajcie z tymi kompleksami...wycwiczona figura i tyle ale bez szalenstw...bo nogi to moja zmora...eh
ale chociaz tak mnie pocieszyłyscie w ten kiepski dzien ze mimo ze nic nie moge robic to i tak nie jest zle:):)
a łasuch przed ciąża byłam nieprzeciętny i chyba wszystko poszło w nogi....buuu

Atan- he he nie będę cudować i robić sobie (być może) niepotrzebnych nadziei :-) na razie będę czekać po prostu :-)

Monis- no właśnie, łatwo powiedzieć ;-) a jak jest to wszyscy wiedzą :-) możemy mieć tylko nadzieję na jak najmniej zmartwień :-) a co z Twoim brzuszkiem się dzieje?
No to będziesz pod ostrzałem „widowni” ;-) Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli :-)

Soglam- jej Ty prawie wklęsła jesteś :-p ooojj trzeba Cię podtuczyć ;-)

Mijenka- Oooooo taki chojrak jesteś ;-) no to ja sobie coś wymyślę :-D a w wymyślaniu jestem dobra :-D

Ael- ooojjj będziesz żałowała :-p dam Ci popalić :-p wwwrr ;-) a Twoja łazienka też mi się podoba :-D

Mi np. najbardziej się podobają łazienki jasne, ładnie oświetlone, a ubikacje ciemne :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry