reklama

Starania po raz pierwszy :)

J teraz sobie za punkt honoru postawiłam, że jak najpóźniej zrobię, tzn jak będzie mi się spóźniać @ to może nawet do poniedziałku wytrzymam, może do wtorku a może do środy. Nie ma co robić za wcześnie bo tylko stres przychodzi.

reklama
Witam się sobotnio!

Ewula - trzymam kciuki za test! :tak:

U mnie staranka trwają... :-)

Tymczasem serwuję "poranną" kawusię:

images

Proszę się częstować! :happy2::happy2::happy2: Miłego dnia wszystkim!

hmm kawusia chętnie sie poczęstuje:) u mnie 10 dc więc teoretycznie dni plodne sie zaczeły ale temperatura stoi już 2 dzien na poziomie 36.5 więc chyba malo na owulkę...

hej. ja mam 12 dzien cyklu i starania zaczelismy w piatek, teraz 2 dni przerwy i w poniedz. musze zgwalcic meza.mierze ta temp. codziennie ale jakos to mnie nie przekonuje.patrze na te wyniki z przymruzeniem oka.troche psychicznie wyluzowalam.

Witam serdecznie, chciałabym przyłączyć się do wątku - mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje szeregi;)
Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia w tym cyklu. Powiem szczerze, że jestem zielona w metodzie objawowo-termicznej.
Cykle mam unormowane - 30 dniowe.
W 11 dc (wczoraj) rozpoczęliśmy staranka, mam nadzieję, że będą owocne i tego Wam również życzę ;)
Najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kiedy mam owu ( w innych cyklach czasami ciągnęło mnie podbrzusze albo kuło po lewej bądź po prawej stronie w dole)

hope 89 witam cię serdecznie mam oczywiście nadzieje ze ci się uda ja mam 11dc wiec jesteśmy w tym samym miejscu i pewnie tazem będziemy testować... fajnie się złożyło kacha też z nami będzie testowac to będziemy sie wspierać na duchu:)

reklama
Bardzo miło,że jest pare osób prócz mnie;) Czy również macie 30 dniowe cykle?
Nie wiem jak to jest, jedni mówią aby przytulać się co drugi dzień, z kolei inne źródła mówią że nasienie dojrzewa przez dwa tygodnie czy jakoś tak. Jak to w końcu jest?
Najważniejsze to, to aby nie popadać w obsesję;)
Nie wiem czemu, ale trochę się obawiam, że staranka będziemy prowadzić jeszcze w kolejnych cyklach - moi znajomi mieli problem z poczęciem dzidziusia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry