mijenka
Fanka BB :)
dagne, czyli rozumiem, że nie jest wskazane wędrowanie do dentysty w trakcie ciąży??
jest jak najbardziej tylko, o ile dobrze pamiętam, nie można stosować wszystkich rodzajów znieczulenia i jakichś leków

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dagne, czyli rozumiem, że nie jest wskazane wędrowanie do dentysty w trakcie ciąży??

) ale nie raz już M. obrażony był,że mówiłam , przesuń się kochanie bo Zii nie ma miejsca :-) pies waży z 6 kg :-) chłop o wieeeele wiele więcej
i jest też większy..
jak mojemu potworkowi zrobił się na karku ropień wielkości cytryny i czekaliśmy aż pęknie to budziłam się w nocy dokładnie co 3h jak tylko tabletki przeciwbólowe przestawały działać a pies zaczynał dyszeć z bólu

No jak łaskocze poniżej pępka to chyba dzidziuś się już odzywa :-) Jeszcze trochę i Cię mamusiu skopie XDTeraz to się na prawdę kładę, bo chyba dzidziusia poczułam! może mnie bije (łaskocze) od środka za płacze i nerwy... czy taka chwilowa łaskotka poniżej pępka to dzidziuś??? teraz już nic nie czuję...