reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuję wam wszystkim za czułe słówka. Ja myślałam, że ten cykl będzie pechowy. Tydzień temu w sobotę robiłam badania krwi i z ciekawości poprosiłam o zrobienie bety (około 7 dni po domniemanej owulacji), więc byłam pewna, że wynik da mi 100% pewności. I niestety ujrzałam betę ujemną. Spisałam ten cykl na straty. A tu się okazuje, że beta zrobiona była za wcześnie, bo prawdopodobnie do implantacji doszło po sobocie. Buziaczki dla was wszystkich. I przesyłam moc wirusków, tych ciążowych oczywiści.

reklama
Witam się z rana! :happy2:

Maaaatko i córko, jak ja się źle czuję... Witamina C i jazda... :cool::sorry::sorry2: Mam nadzieje, że to nie zwiastun choroby, bo ja dziś do pracy! :szok:

Tymczasem:

images

Smacznego! :happy2:

Dziękuję wam wszystkim za czułe słówka. Ja myślałam, że ten cykl będzie pechowy. Tydzień temu w sobotę robiłam badania krwi i z ciekawości poprosiłam o zrobienie bety (około 7 dni po domniemanej owulacji), więc byłam pewna, że wynik da mi 100% pewności. I niestety ujrzałam betę ujemną. Spisałam ten cykl na straty. A tu się okazuje, że beta zrobiona była za wcześnie, bo prawdopodobnie do implantacji doszło po sobocie. Buziaczki dla was wszystkich. I przesyłam moc wirusków, tych ciążowych oczywiści.

Kochana - ślij nam teraz fluidki, ślij! :happy2::happy2: A jednak i beta może dać fałszywy wynik jeśli za wcześnie zrobiona... :tak: Cieszę się Twoim szczęściem!

Miłego dnia, babeczki!

Ostatnia edycja:
Nadzieja lekarka mowi, ze jak w przeciagu roku nie zaciaze to bedziemy sie martwic.mialam robione TSH -wyszlo ok,na toksoplazmoze- nie chorowalam nigdy i obecnie tez nie choruje, cytologia wyszla ok, usg dopochwowe i ogolne badanie- tez w porzadku. powiedziala, tez, ze jak nie uda nam sie do roku czasu to trzeba bedzie zbadac nasienie meza.a jak to facet, moj maz nawet nie chce o tym slyszec, wiec mam nadzieje, ze sie nam w koncu uda.
Blondplatyna gratuluje zaciazenia i zycze spokojnej, radosnej ciazy! tez bym tak chciala.
Mary dzis mam 14 dzien cyklu, tepm. od 4 dni 36,5, sluzu troche jest, na tescie owulacyjnym pokazaly sie 2 kreski, raczej o tej samej intensywnosci, wiec dzis musze dopasc meza.bedzie to trudne, bo wroci z pracy zmeczony i dosc pozno.a jak tam z twoimi objawami owulacyjnymi?bo widze, ze ostro dzialacie.Mary nam tez sie w koncu uda.glowa do gory.zycze owocnego sexiku.

Hej!

Klikam juz z pracy. Mam dzis mase roboty, wiec tylko Was pozdrowie, a pozniej w wolniejszej chwili doklikam. :happy2::happy2: Mam nadzieje, ze u Was wsio OK!

Kacha - no jasne, ze nam tez sie uda! Musi, zobaczysz! :-)

W środę tydzień temu zzrobiłam betę, ze względu na tomografię głowy i wyszła mi ujemna, nie było nawet podanych jednostek/skali. Po tym co przeczytałam zaczynam się obawiać, że może za wcześnie zrobiłam próbę ciążową.

Ja betę zrobiłam tydzień temu w sobotę i byłam przekonana, że w ciąży nie jestem, to pewnie pomogło bo się odblokowałam, trochę balangowałam na imprezach. A tu wczoraj okazało się jednak, że coś tam kiełkuje. Podejrzewam, że betę zrobiłam przed zagnieżdżeniem się zarodka.

kachano to trzymam mocno kciuki szczegolnie za te najblizsze cykle. A jesli chodzi o sposob na meza to ja zawsze placze jak nie chce mi dac czego Ja chce. Wiem, ze to prymitywne I dziecinne, ale skoro dziala....;)

Nadzieja ja tez tak czasami postepuje, tylko nie mozna za czesto bo do lez sie przyzwyczai i nie zadziala w pewnym momencie.czekam na mego meza, zeby go przeleciec a go jeszcze nie ma. mam 14 dzien cyklu i zamiast dzialac to ja czekam.po pracy pojechal pomoc rodzinie meble rozpakowac. mial juz byc a dalej tam siedzi.pewnie przyjdzie wykonczony i z sexu nic nie wyjdzie.a mowilam mu zeby, przyszedl w miare wczesnie i sie nie przemeczal bo musimy dzialac. kurde moja kom. nie bedzie czekac.

reklama
Hahaha. kacha z tymi lzami to nie za czesto, masz racje. Tylko w ekstremalnych sytuacjach.
Moj tez byl zmeczony w dzien owulacji I bolala go niby glowa ;) dobra wymowka co?
A kiedy go zbalamucilam to zachcialo mu sie jakichs udziwnien. A ja do niego czy napewno chce miec dzidzie, bo tym sposobem to nic z tego nie wyjdzie:). To trzeba byc rozgarnietym! Jak 3 polkula przejmuje dowodzenie, zdolność racjonalnego myslenia ulatnia sie jak mgla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry