reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nadzieja dzieki za info.ja dzis dalam mezusiowi spokoj.byl tak zmeczony, ze juz spi.jutro zmierze rano temp. i zobaczymy co i jak.mam nadzieje, ze jakby owulka byla dzis albo jutro rano to te plemniczki z wczoraj wieczora poradza sobie. z mezusiem juz sie umowilismy na jutrzejszy sexik, ale dopiero po jego pracy wiec mam nadzieje, ze zdaze.:-D

reklama
Cześć dziewczyny:-) muszę się pochwalić, wczoraj odebrałam wyniki badań i jestem zdrowa jak ryba :-) bardzo się bałam o prolaktynę, bo parę miesięcy temu miałam podwyższoną, ale już wszystko wróciło do normy. Nie wiem jak to opisać, ale teraz łatwiej mi uwierzyć, że teraz się na pewno uda :-)

Hej dziewczęta! :rofl2::happy:

Anna - super, że wyniki dobre! :happy: I masz fajną postawę! Bardzo wazne jest nie tracic nadziei! :tak::happy: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!

Nadzieja - dzięki za info! Ja tyle już czytałam o tym wszystkim, że te informacje zaczynają mi się mieszać... :eek::baffled: Zresztą sama mierze tempkę nieregularnie, więc też nie mam porównania. Dopiero parę dni mierzę w miarę regularnie, ale to jeszcze za mało.

Kacha - miłych przytulasków! :rofl2::happy:

Ja dziś brykam na 14 do pracy... :eek: Wciąż czuję się jak chora, do tego bóle brzucha... :no::eek::baffled: Ufff, mam nadzieję, ze dzień mi jakoś zleci. I że się nie rozchoruję! Póki co 16 dc (wow! Tak mi szybko ten cykl leci, chyba dlatego, ze nie liczę dni, dopiero dziś sprawdziłam, który to dzień cyklu i byłam zaskoczona, że już 16.! :rofl2::-D) i staranka trwają pełną parą! :rofl2::rofl2::rofl2::-p:-D:laugh2:

Kawka? Herbatka? :-):-):rofl2::rofl2:

images

images

Miłego dnia!!! :rofl2::happy::happy:

Ostatnia edycja:
anna no to super, teraz tylko pozostaje przyłożyć się do pracy :). Mam pytanko, czy ta prolaktyna sama wróciła do normy, czy pomoglas farmakologicznie? Ja tak w sumie żadnych badań nie robiłam, bo lekarz nie zalecil, a bez skierowania nic nie mogę zrobić. Tu ogólnie panuje taka zasada, ze jak nic nie świadczy o chorobie to się badań nie robi. Czasami się zastanawiam czy czy progesteron, tarczyce i prolaktyne mam w normie

Nadzieja ja dzis mam 16 dzien cyklu i temp. 36,6 a wczoraj byla 36,4.jajnik pobolewa, podbrzusze ciezkie, sluz przedwczoraj byl rozciagliwy a wczoraj i dzisiaj wodnisty, mam wrazenie, ze mam mokro w gaciach,test owulacyjny dzis negatywny (2 kreski ale testowa slabsza od kontrolnej), wczoraj i przedwczoraj wynik byl pozytywny.rano maz mnie dopadl, chyba chcial zrewanozowac sie za wczoraj.juz sama nie wiem czy ta owulka byla, jest czy dopiero bedzie.
Mary widze , ze jedziemy na tym samym wozku.udanych staranek.my tez nadal ostro dzialamy.ale bedziemy mialy ostra jazde pod koniec cyklu.a jak tam twoja ostatnia temp. wychodzi?
Anna super, ze wyniki w porzadku.moze w koncu Ci sie uda.trzymam kciuki.

Mary widze , ze jedziemy na tym samym wozku.udanych staranek.my tez nadal ostro dzialamy.ale bedziemy mialy ostra jazde pod koniec cyklu.a jak tam twoja ostatnia temp. wychodzi?

Kacha - ja tez mam 16 dc dzis. A tempka od 3 dni (tyle mierze regularnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2:) 36.2 - 36.3. Ale wiele po tym nie wywnioskuje, bo poprzednio mierzylam z przerwami... :eek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoj cykl!!!

Dzialaj, dzialaj.kacha Nie ważne kiedy owulacja przyjdze oby tylko zolnierzyki były w pogotowiu zwarte i gotowe na nadchodzace jajeczko no i pamiętaj żeby zmieniać armie co drugi dzień :)))))

reklama
Nadzieja, co do mojej prolaktyny to było tak. W czerwcu robiłam wszystkie badania, żeby się zakwalifikować do programu bezpłatnego in vitro, i wtedy właśnie wyszła mi prolaktyna podwyższona. Złe badania mnie dyskwalifikowały, więc lekarka mi poleciła żebym wzięła 1/2 tabletki bromergonu. Nie można tego uznać za leczenie, ale najważniejsze że pomogło:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry