• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fiona to bardzo dobrze. Ja się dowiem więcej o mojej dzidzi dopiero na początku września bo wtedy mniej wiecej będę miała USG 3D i już się nie mogę doczekać, za to zwykłą wizytę u mojego gina mam 2 sierpnia więc za tydzień.

Na szczęście ja mam podstawowe USG co wizytę i gin drukuje mi fotkę mojej modelki albo modela :-D teraz czekam na płeć i pierwsze kopniaki... zaraz po wizycie wyjeżdżamy na urlop więc mam nadzieję, że wrócę z wielkim brzuchem i jakimiś skromnymi ruchami :-)

Chociaż nie, co do tych ruchów to już przesadziłam, w sumie to będzie dopiero 16-17 tydzień, w takim razie jeszcze troszkę za wcześnie...

Ah... znowu was nadrobiłam... miałam przed chwilą gości i dopiero teraz robię obiad... ja pierdziele... najem się przed snem i pewnie będę się źle czuć... a prawie cały dzień dzisiaj na czczo... :-(

Fiona to bardzo się cieszę że dzidzia zdrowa! To chyba dla mamy najlepsza wiadomość!!

Sun paskuda jesteś... NA PEWNO ZOSTANIESZ MAMĄ!!! Ale fasolka sama zdecyduje kiedy chce przyjść, akurat nad tą sferą nie da się mieć kontroli... Trzymaj się i nie załamuj, bo to chyba najgorsze co możesz zrobić teraz...

Iwasek już mówiłam - fajny ten twój brzuchol! I widzę że mama sporty ekstremalne uprawia :-D

Magdalena ja mam wizytę 3 i pamiętam ze chyba ktoś jeszcze ma w podobnym terminie wizytę, więc będzie kumulacja dobrych wieści (bo nie może być inaczej)

Lamia można leczyć zęby w ciąży, nawet dowiedziałam się że można truć i mieć znieczulenie, ALE trzeba uprzedzić lekarza o ciąży bo wtedy używa on innych "specyfików" mniej szkodzących dzidzi. Ja mam w tej chwili 3 zęby do zrobienia. Kombinujemy żeby ich nie truć tylko zaleczyć bo w ciąży można zatruć jednego zęba w jakimś tam czasie...

Aaaa i jeszcze Lovka!! Wspaniałe wieści!! widzisz jak dobrze? Dzidzia zdrowa a ty możesz sobie spokojnie żyć. Tylko wciąż ostrożnie, zawsze lepiej dmuchać na zimne!

Ostatnia edycja:
No niby tak ale to trzeba raczej mieć wyjątkowe szczęście a poza tym u pierworódek zawszę troszkę później występują pierwsze ruchy.

Fifka na ja myślę, że nie może być inaczej :D Ale niestety nie będę miała możliwości powiadomienia |Was o tym bo jadę na takie zadupie za przeproszeniem, że nawet mi się nie marzy jakiś internet ani miejsce gdzie można by go było złapać :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry