Hello ja już od 7 w pracy, i jak zawsze o tej porze chce mi się spacćććććć!!!!!!!!!!
W pisaniu to płodne jesteście jak cholera

, ale już przebrnęłam przez wszystkie wpisy - uff.
Drugi dzień testowania i coś dziwnego bo nawet kreska kontrolna była jakaś taka ledwo widoczna- to musi być ten tes uszkodzony no nie???
Czekam już 6 dni na wskoczenie z mężusiem do wyra a tu nic, już mi sie czekać nie chce ale robie to żeby jego plemniczki były śilne , zwarte i gotowe do ataku na moje jajko ;-).
Wczoraj wieczorkiem po teście jakoś snie wk..... i dzieki temu zrobiłam 12 słoików z cukinią na różne sposoby , ale nie wiem co mi wyjdzie, bo roniąc zalewę płakałam (bo mnie jakaś deprecha zaczęła dopadać)i wyszła za słona , więc nie wie mjak to wyjdzie. Moj kochany mnie pocieszał i był taki słodki. Dzisiaj już jestem w zdrowiu psychicznym także nie będe marudzić.
Fiona: super że badania sa oki, to najważniejsze, teraz możesz w spokoju oczekiwaćrozwiązania
Dziurka: co to są beta , coś piszecie o tym a ja jakoś nie w temavcie ???
LOvka: juz jestes w domciu ?
Ael: współczuje tego remonu, ja to u kogoś nie moge się załatwiać, jeszcze w tamtym roku cierpiałm na zatwardzenia więc nie wyobrażam sobie posiedzenia na obcym kibelku

, nawet w pracy (choć juz pracuję tu 3 lata i siedzimy w biurze tylko we 2) nie mogę musze donosić do domu, ale kicha no nie

)
No to jest ktoś?
A ha wiem co jeszcze chciałm zapytać ,czy używacie jakiś krem na rozstępy ??? bo ja mam już na tyłku wielkie blizny, chociaz jeszcze nie jestem w ciazy - więć prosze jak jakiś uzywacie i widzicie efekty to napiszcie mi nazwy