• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda ja nic takiego niemam wiec nie panikuj i nie uciekaj chyba ze spac ;-) ja tez ide bo o 8 wstaje do praCY;-( wiec jeszcze raz dobranoc

Ael co do remontu łazienki to to jest najgorsza sprawa jak może istnieć :/ Ani się wykąpać ani wysrać za przeproszeniem... :|

No tak z myciem jest dupa bo idziemy z moim raz na tydzień do sąsiadki... Na szczęście postawiłam warunek, że sracz ma stać w łazience jak nie ma ekipy, także ekipa jest kibel stoi w przedpokoju, to jak coś lecimy do sąsiadów, jak ekipy nie ma mój niesie kibelek i montuje w łazience, tylko spłukać nie idzie jak tylko wodą w wiaderku XD Ale nie jest źle XD, potem będziem opływać w luksusach w luksusowej łazience :-D

Atanku, Fifko najlepszego z okazji pełnych tygodni ciążowych :-D

Co do infekcji pęcherza u mnie wyjątkowo po ostatnim razie przy robieniu testu ciążowego od tamtej pory ani razu nie miałam problemu z infekcjami dróg moczowych a wyniki też wciąż dobre jak nigdy.

Hello ja już od 7 w pracy, i jak zawsze o tej porze chce mi się spacćććććć!!!!!!!!!!
W pisaniu to płodne jesteście jak cholera :-D, ale już przebrnęłam przez wszystkie wpisy - uff.

Drugi dzień testowania i coś dziwnego bo nawet kreska kontrolna była jakaś taka ledwo widoczna- to musi być ten tes uszkodzony no nie???
Czekam już 6 dni na wskoczenie z mężusiem do wyra a tu nic, już mi sie czekać nie chce ale robie to żeby jego plemniczki były śilne , zwarte i gotowe do ataku na moje jajko ;-).

Wczoraj wieczorkiem po teście jakoś snie wk..... i dzieki temu zrobiłam 12 słoików z cukinią na różne sposoby , ale nie wiem co mi wyjdzie, bo roniąc zalewę płakałam (bo mnie jakaś deprecha zaczęła dopadać)i wyszła za słona , więc nie wie mjak to wyjdzie. Moj kochany mnie pocieszał i był taki słodki. Dzisiaj już jestem w zdrowiu psychicznym także nie będe marudzić.

Fiona: super że badania sa oki, to najważniejsze, teraz możesz w spokoju oczekiwaćrozwiązania

Dziurka: co to są beta , coś piszecie o tym a ja jakoś nie w temavcie ???

LOvka: juz jestes w domciu ?

Ael: współczuje tego remonu, ja to u kogoś nie moge się załatwiać, jeszcze w tamtym roku cierpiałm na zatwardzenia więc nie wyobrażam sobie posiedzenia na obcym kibelku :wściekła/y: :zawstydzona/y:, nawet w pracy (choć juz pracuję tu 3 lata i siedzimy w biurze tylko we 2) nie mogę musze donosić do domu, ale kicha no nie :))

No to jest ktoś?

A ha wiem co jeszcze chciałm zapytać ,czy używacie jakiś krem na rozstępy ??? bo ja mam już na tyłku wielkie blizny, chociaz jeszcze nie jestem w ciazy - więć prosze jak jakiś uzywacie i widzicie efekty to napiszcie mi nazwy

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki....

Ja od 8 już w pracy... niestety nie będę mogła z Wami dzisiaj w pracy rozmawiać... bo będzie Dyro :-( no chyba, ze szybko pojedzie to wtedy się odezwe.... :-)

reklama
hejka dziewczyny .
Normalnie od wczoraj wieczorem mam takiego doła ,że nie wiem co mam ze sobą zrobić...:-(
Lovka witamy w domciu =*

Magda mnie też czasem się wydaje , że nikt nie widzi tego co pisze to się upominam o odpowiedź :P,

Lamia 7 rano to dla mnie środek nocy , zanim dojde do siebie w pracy to jest jakas 10.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry