• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

5 lub 7 mogą przeżyć w drogach rodnych kobiety, jak są naprawdę mocne, ale każdy ginekolog radzi co dwa dni :) bo słabną i nie przeżyją nawet 72 godzin :)

Lecę papierki załatwiać.. Krakowie witaj :P

reklama
Sil dziękuje za informację! U mnie jest nieco inaczej bo na razie to szefowa za mnie płaci więc nie szkodzi ze jest małe opóźnienie. Poza tym ja mam tydzień na dostarczenie i ona też a akurat spóźni się z tym zwolnieniem dwa tygodnie wiec bez stresu.Dla mnie dopiero od sierpnia Zus będzie płacił zasiłek i wtedy to każde spóźnienie może być problematyczne.

Olcia
dzięki za przepis :-D a teraz tak patrze przepis ekstra ale dla mnie,mój nie przepada za daniami niemięsnymi... cholera jak chce coś takiego zjeść to gotuje dwa obiady :wściekła/y:

She preferuje kuchnie mięsną, znaczy nie ja a mąż, a to dla niego głownie szykuje bo zaraz z pracy wróci.

Dziurka
dobrze się czuje, mdłości są już niewielkie, nie plamie... tylko brzuch ciągnie... ale jk dzidzia w takim tępię teraz rośnie to się nie dziwię e tam się wszystko rozciąga!

Lamia spagetti miałam wczoraj :-D a raczej coś podobnego - rurki makaronowe nadziewane mięsem i w sosie pomidorowym. Przedwczoraj były plaski ziemniaczane... NORMALNIE CZYTASZ MOJE MENU :shocked2:

Ostatnia edycja:
Bry dziewczynki

Kominiarze byli, czekamy na pisemko, łóżko przywiezione, ładnie przez panów złożone zajmuje miejsca w cholerę XD
A ja idę spać, na stojąco lecę na ryj, te wszystkie nerwy emocje z wczoraj opadły i dziś czuję się jak najgorsze flaki świata....dżisyyys jeszcze mam urodziny na kilka dni...... booosz jaka ja stara już!

Ael to kiedy?? Będziemy świętować !! Swoją drogą kiedyś prowadziłam swoje forum i tak z dziewczynami właśnie z jakiejś tam okazji zrobiłyśmy imprezę na forum! Była jedna osoba co polewała a my "chlust" i głupie gadki, śpiewanie 100lat itp :-D można jeszcze skype podłączyć! mówię wam, ani grama alkoholu a wszystkie upite atmosferą były!

A przy Ael poumieramy ze śmiechu! :-D

oo fifka to uważaj bo może i w twoich myslach poczytam :-D

Ael: o odezwała się babcia - toż tu same młódki na tym forum szaleją, połóż się spać na nowym łóżeczku to coś ci sięfajnego przyśni

a imprezka jak najbardziej , powód zawsze można jakiś znaleźć , no ale poczekamy na parapetówę u Ael :))

A która pierwsza rodzi? to i pępkowe trzeba będzie wypić :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Ael to kiedy?? Będziemy świętować !! Swoją drogą kiedyś prowadziłam swoje forum i tak z dziewczynami właśnie z jakiejś tam okazji zrobiłyśmy imprezę na forum! Była jedna osoba co polewała a my "chlust" i głupie gadki, śpiewanie 100lat itp :-D można jeszcze skype podłączyć! mówię wam, ani grama alkoholu a wszystkie upite atmosferą były!

A przy Ael poumieramy ze śmiechu! :-D

Nie będzie żadnej impry co wy, zdołować mnie chcecie..... :baffled: Specjalnie mi to zrobicie...
8 sierpnia...

Ael: o odezwała się babcia - toż tu same młódki na tym forum szaleją, połóż się spać na nowym łóżeczku to coś ci sięfajnego przyśni

a imprezka jak najbardziej , powód zawsze można jakiś znaleźć , no ale poczekamy na parapetówę u Ael :))

A która pierwsza rodzi? to i pępkowe trzeba będzie wypić :tak::tak:

Ale ćwierćwiecze wieku kończę, ĆWIARTKĘ! Toż to dołujące!
Pierwsza z udzielających się wystaranych rodzi BigChild ale ona tak rzadko na forum się tutaj odzywa, potem ja, Lilly, oj i nie pamiętam kto dalej, trza by było do Iwaska blogu zajrzeć.

O taaaak wszyscy jedziemy do oleśnicy!!!!! Masz Ael duże łózko? :cool2:

Jezuuu, ja mam 50 metrowe mieszkanie! No chyba, że jedna drobna będzie spać w brodziku nowego prysznica, dwie upchamy na balkon, jest narożnik już więc na chama można w poprzek ustawić no to ze 4 osoby się położą, jest jeszcze wózek, taki duży biurowy fotel...a co dacie radę XD

ja zamawiam sobie ten duży biurowy fotel :))

a to składam wam już życzenia sto lat sto lat niech żyją nam - solenizantki , bo ja od piątku mam urlop 2 tygodnie z czego w poniedziłaek wybywam do Zakopca więc nie bede obecna na formum.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry