• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ja bym zaprosiła do siebie, blisko góry i jeden z większych parków jurajskich w europie. No a przede wszystkim JA:-D
Tylko gdzie ja bym Was upchała, w sumie to piwnice mam sporą:-D

She no właśnie, żeby wynajmować nie trzeba było tylko w swoim.

reklama
boziu wyjść na godzinę i już tyle naprodukowały:szok: normalnie paluszki trzeba Wam pozszywać:-D
ejj Szczecin też piękne miasto... dużo centrów handlowych i rozkopanych ulic... jest co robić:-D;-)

Mamy :-D U nas jest taka sieź sklepów "Adamba" znana z dużego wyboru i niskich cen!

My mieszkamy w domu nie w bloku, to tu jest troszkę inaczej. My użytkujemy tylko dwa pokoje, bo jeden (ok 40m2) jest w stanie surowym i czeka na remont - Boże co zrobić z takiego wielkiego pomieszczenia? Ja to myślałam na dwa pokoje dla dzieci w przyszłości podzielić...

Fifka ja jakbym miała taką powierzchnie to zrobiłabym salon z kuchnią i jadalnią a z tego wielkiego co macie podzieliła na dwa i z jednego zrobiła sypialnie dla rodziców a z drugiego pokój dziecięcy.
Wiesz mnie daj powierzchnie to zaczne szaleć.

A wiesz to nie takie proste... To jest jeden ogromny dom podzielony na dwa mieszkania i my nie mamy powierzchni kwadratowej czy prostokątnej... tylko podłużną... można by powiedzieć ze jest jedno pomieszczenie obok drugiego a jeden pokój jest przejściowy z sypialni do łazienki i jak tamten duży będzie skończony (znaczy pewnie będą z niego zrobione dwa) to wtedy kuchnia robi się przejściowym pomieszczeniem... Kuchni nie bardzo jest jak przenieść bo to wszystkie rury trzeba rozwalać - dużo kasy i zachodu...

reklama
Dziurko a gdzie się wpraszasz?? do mnie??na kawusię i ciastko??żeby pocieszyc?? zapraszam zatem do Wrocławia:)

N to ja się też wpraszam bo też słyszałam, że Wrocław piękne miasto i baaardzo chciałabym odwiedzić!!! Wybieraliśmy się z mężem na rocznicę ślubu ale ostatecznie finanse nam nie pozwoliły :-(

|A ja zamiast się położyć spać to zaczęłam szperać po Allegro i patrzcie co znalazłam DETEKTOR TĘTNA PŁODU, LCD, NOWY, +ŻEL, KURIER 0zł (1723106021) - Aukcje internetowe Allegro nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje :szok: co też ludzie nie wymyślą, ale nie ukrywam, że fajnie by było coś takiego mieć w domku.

Ja będę miała pożyczony stetoskop ale nie wiem czy cokolwiek usłyszę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry