• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mineralna kaj zdjęcie jest?! Ciocia Asia chce zdjęcie brzuszka!

Atanku nerwusku mój, Ty mnie się nie nerwuj, nerwowanie to moja broszka :-P
Chodź mocno przytulę to się odnerwujesz :-)

Neciuszka booosz powiadasz, że komary macie u siebie, a ja do cholery dziś DZIŚ pierwszy raz komara zobaczyła w tym roku!!!! :szok:

Ależ siem narobiła, sprzątnęłam z moim kuchnię po remoncie łazienki, normalnie wyglancowaliśmy szafki, niektóre naczynia które stały z wierzchu, wodę do mycia zmieniałam kilka razy, masakraaa! A tak się narobiłam, że mnie nawet kość ogonowa boli, a moja małpka się tak w brzuszku zbuntowała, że kopie w jedno miejsce dosyć mocno, co boli porządnie ehh. Ale od 5 minut siedzę to trochę się uspokoił. Tatuś się nerwuje, bo co mały rusza w brzuchu i ja widzę te ruchy, wołam swojego by zobaczył to synuś przestaje, jakby wiedział, że tatuś patrzy :-D

witam się wieczorowo :-) wreszcie miałam dziś wolne i mogłam coś w domku porobić ale i was zaniedbałam co niestety jest już nie do nadrobienia więc czy ktoś mi zechce streścić najważniejsze rzeczy? jakieś nowe fasolki? coś ważnego się działo?
witam nowe koleżanki :-)

Kasiu ...jak dobrze Cię widzieć. Z wiadomości to nic specjalnego, pare zdjęć brzuszków, fasolek. No i żadnych nowych ciężarnych nie ma.....
A no teraz walnę komenta do FB. Śliczne macie te fotki z wakacji! Na jednym zdjęciu jesteś z jakimiś paniami, czy to może jest Twoja mama i babcia? Bo wydaje mi się, że strasznie do nich jesteś podobna.
No i ten Twój małż...a przy nim Ty, taka drobniutka. Normalne słit focie:-D

Atanku nie denerwuj się kochana, tak to juz jest, że jak przyjdzie co do czego to z pracodawcy diabeł wyłazi

Boże dziewczyny... ja naprawdę czuje maluszka!! To jest nie realne w takim wieku ciąży ale ja naprawdę czuję... Właśnie położyłam się na płasko i laptopa opieram o brzuszek a tam znowu te same łaskotki!! :-D Takie deikatne muśnięcia jakby ktoś piórkiem jeździł po skórze z drugiej strony!

Natka
ja dzisiaj dowiedziałam się ze noszę chłopaka pod sercem! A Mineralna i Dagne już wiedzą ze mają dziewczynki w brzuszku!!

Mineralna gdzie zdjęcie!!

dziurka zdjęcie specjalnie z myśla o tobie wrzuciłam i dziękuję za miły komentarz a co do pań na zdjęciu to masz rację :-)
Fifka no to gratuluje, czyli ty będziesz miała swojego synusia a u Dagne i Mineralnej tatusiowie będą mieli córusie - Gratulacje dziewczynki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry