Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mineralna: widze ze fotki jakimś fajnym aparacikiem robione, jakośc bardzo dobra
no tak, wczoraj byłam u gina, juz rano pisałm na forum moje żenujące wpisy sa tam ,wieć jak chcesz to przeczytaj :-) str. 3223

wstyd ci za to, ze zamiast iść po rozum do głowy, to wydziwiałaś? hahahahahno tak, wczoraj byłam u gina, juz rano pisałm na forum moje żenujące wpisy sa tam ,wieć jak chcesz to przeczytaj :-) str. 3223
no ja wlasnie tez robilam 20dc i jutro odbieram wyniki, tylko, ze wlasnie mi sie przyspieszyla @ i juz 21dc dostalam@ :-( ale jeszcze 3dc chce zrobic LH i FSH, bo podejzewam, ze owu wcale nie mialam od kad zaczelam sie starac...wiec jutro wszystko sie okazeJa robiłam progesteron w 20 dc, a tak to żadnych hormonów nie badałam, teraz też zrobiłam sobie morfo i OB, ale to tak dla siebie bo robie te badania co kilka miesięcy.
, już sie doprowadziła mdo porządku Hej!
Mineralna sliczna psinka! Ja tez sobie nie wyobrażam, ze nie miałabym zwierzaka w domu. Jak byłam malutka rodzice kupili psa i od tego czasu ciągle jakiś w domu był.:-)
W listopadzie mąż kupił nowego. Niedługo będzie miał roczek. Mam jego zdjęcie w avatarku, jak był szczeniakiem.:-)
Wczoraj wieczorem się nieźle podjarałam. Teraz się ciesze jak dziecko, mordka śmieje mi się sama do siebie.:-) Znalazłam na YT moją ukochaną bajkę z dzieciństwa! W kółko słuchałam tego na adapterze, chciałabym mieć to na cd
Znacie?
Zaczarowany las - bajka muzyczna 1/5 - YouTube