reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no tak, wczoraj byłam u gina, juz rano pisałm na forum moje żenujące wpisy sa tam ,wieć jak chcesz to przeczytaj :-) str. 3223

Prywatnie chodzisz?

Ja na NFZ chodzę super lekarz bardzo zainteresowany moimi odczuciami samopoczuciem bardzo dociekliwy, badania miałam i mam za darmo. ten twój to troche dziwny.

Hej!
Mineralna sliczna psinka! Ja tez sobie nie wyobrażam, ze nie miałabym zwierzaka w domu. Jak byłam malutka rodzice kupili psa i od tego czasu ciągle jakiś w domu był.:-)
W listopadzie mąż kupił nowego. Niedługo będzie miał roczek. Mam jego zdjęcie w avatarku, jak był szczeniakiem.:-)

Wczoraj wieczorem się nieźle podjarałam. Teraz się ciesze jak dziecko, mordka śmieje mi się sama do siebie.:-) Znalazłam na YT moją ukochaną bajkę z dzieciństwa! W kółko słuchałam tego na adapterze, chciałabym mieć to na cd:tak:
Znacie?

Zaczarowany las - bajka muzyczna 1/5 - YouTube

Ja robiłam progesteron w 20 dc, a tak to żadnych hormonów nie badałam, teraz też zrobiłam sobie morfo i OB, ale to tak dla siebie bo robie te badania co kilka miesięcy.
no ja wlasnie tez robilam 20dc i jutro odbieram wyniki, tylko, ze wlasnie mi sie przyspieszyla @ i juz 21dc dostalam@ :-( ale jeszcze 3dc chce zrobic LH i FSH, bo podejzewam, ze owu wcale nie mialam od kad zaczelam sie starac...wiec jutro wszystko sie okaze

Dziewczyny jadę do szpitala, błagam trzymajcie kciuki,..,, nie wiem co jest, ale wczoraj bardzo bolał brzuch, wymiotowałam, było troszkę lepiej, ale dziś plamka krwi i ja już nie wiem czy to jelita, czy brzuch czy pęcherz. Lekarz kazał jechać....

zafasolkuje: tak wstydzę się bardzo :zawstydzona/y: , już sie doprowadziła mdo porządku

mineralna: no dziwny lekarz, więc idę do innego, czytam n necie gdzie tu iść, i znajdę takieg oco pracuje w szpitalu, i przyjmuję na NFZ i prywatnie,
no moj tez lubi fotki robić ,kiedyśsam wywoływał, ale zaprzestał. Niedawno zaczął odnawiać swoją pasję i kupiliśmy nikon d3100
dana: masz wiece jzdjec pieska , zeby było lepiej widac, chociaz tak sie pociesze ogladaniem

sil trzymam &&&&& zeby wszystko było dobrze, jedź , jed do lekarza nie ma co czekać

reklama
Hej!
Mineralna sliczna psinka! Ja tez sobie nie wyobrażam, ze nie miałabym zwierzaka w domu. Jak byłam malutka rodzice kupili psa i od tego czasu ciągle jakiś w domu był.:-)
W listopadzie mąż kupił nowego. Niedługo będzie miał roczek. Mam jego zdjęcie w avatarku, jak był szczeniakiem.:-)

Wczoraj wieczorem się nieźle podjarałam. Teraz się ciesze jak dziecko, mordka śmieje mi się sama do siebie.:-) Znalazłam na YT moją ukochaną bajkę z dzieciństwa! W kółko słuchałam tego na adapterze, chciałabym mieć to na cd:tak:
Znacie?

Zaczarowany las - bajka muzyczna 1/5 - YouTube

A jaka to rasa? bo na avatarku słabo widać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry