reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna: u rodziców miałam i psa i kota, co prawda nasz "misio " kotek zmarł 2 lata temu miał 16 lat, mój mąż kota w domu nie chce, na psa by się zgodził ale teraz to poczekamy aż dzidzia przyjdzie na swiat i trochę podrośnie, mi sie marzy lablador lub golden retriwe .
Dopiero mam teraz robić te badania
Jakie imie masz dla córeczki???

reklama
Ja tak samo domu bez zwierząt sobie nie wyobrażam :) Sama mam psa i 2 szynszyle...miałam jeszcze kota ale niestety poszedł w diabły i już nie wrócił :(
Mineralna jakiego masz pieska?

mineralna: u rodziców miałam i psa i kota, co prawda nasz "misio " kotek zmarł 2 lata temu miał 16 lat, mój mąż kota w domu nie chce, na psa by się zgodził ale teraz to poczekamy aż dzidzia przyjdzie na swiat i trochę podrośnie, mi sie marzy lablador lub golden retriwe .

Ja tak samo domu bez zwierząt sobie nie wyobrażam :) Sama mam psa i 2 szynszyle...miałam jeszcze kota ale niestety poszedł w diabły i już nie wrócił :(
Mineralna jakiego masz pieska?
Córka będzie miała na imię : Jowita Anna ( Anna po mnie :) )
Ja mam goldena retrivera.

oto fotka :)

Ja tez całe życie miałam zwierzaki, zawsze był kot i pies z przerwami :-)
teraz mieszkam u teściów i mamy owczarka niemieckiego z długą sierścią
a jak wybuduje dom i ogrodzę posesję, to kupimy buldożka francuskiego - czarnego, ale to jeszcze kilka lat przed nami :-)

To jest labrador :-) labradory i goldeny owszem są fajnymi psami dla dzieci i rodzin, ale pod warunkiem,że się chce odkurzać i pracować z tym psem :-)

mineralna: jaki on cudny, oddaj mi go ja się nim zaopiekuję - jest boski i ma take ludzkie spojrzenie :-)
a jak duże macie mieszknie, bo my około 50m i tak sie zastanawiałm czy takiemu psu nie bedzie ciasno, zeby sie nie męczył

magda.: oj to by się jakoś go szkoliło :)) tzn. moj mąż bo on jest konsekwentny a ja , cóż raczej nie :-) - to moja najgorsza cecha charakteru

Ostatnia edycja:
mineralna: jaki on cudny, oddaj mi go ja się nim zaopiekuję - jest boski i ma take ludzkie spojrzenie :-)
a jak duże macie mieszknie, bo my około 50m i tak sie zastanawiałm czy takiemu psu nie bedzie ciasno, zeby sie nie męczył

Cudny jest wiem szukałam psa ponad pół roku. bo pies z rodowodem na wystawy bedziemy jezdzić bo ja jezdziłam juz na wystawy.

ok 60-70m2 bedziemy mieli jak kupimy swpoje a teraz mamy u tesciowej ok 50-60m2

Bingo nad wisłą :)

lamia...nie musisz robic akurat tych badan, bo one sa dla kobiet starajacych sie...jezeli zaszlas w ciaze to oznacza, ze wszystko masz w normie:-)

ale ja sie pytam staraczek!:tak:

ej a nie wiecie co sie dzieje z Dziura??

lamia...nie musisz robic akurat tych badan, bo one sa dla kobiet starajacych sie...jezeli zaszlas w ciaze to oznacza, ze wszystko masz w normie:-)

ale ja sie pytam staraczek!:tak:

ej a nie wiecie co sie dzieje z Dziura??
Ja robiłam progesteron w 20 dc, a tak to żadnych hormonów nie badałam, teraz też zrobiłam sobie morfo i OB, ale to tak dla siebie bo robie te badania co kilka miesięcy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry