reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia wt sr i czw bylam na szkoleniu w kielcach :) pozniej w pt praca :) sb i nd mialo byc wesele ale moj sie rozchorowal i biegalismy po lekarzach i badania i ma nawrot astmy biedak :( Wiec jestesmy sobie dwa astmatyczne dzieciaki :)

A dzisiaj od rana w pracy nadrabiam zaleglosci i naprawiam bledy kolezanki :( A do tego nauka ! I od tych wsyztskich dat juz mi glowa peka :(

A jesli chodzi o moj cykl to 1 ma przyjsc @ i czuje ze bedzie napewno :( Ehh takze kolejny cykl moge sobie odchaczyc jako nie udany ... Poza tym moj byl troche chory w tym miesiacu :(

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
Dostalam dzisiaj @:szok: Drugi raz pod rząd cykl trwał tylko 24 dni:szok: Gdzie zawsze było wsio regularnie. I ja się dziwię, że nici z fasolki. Niniejszym minął bezowocnie rok starań:-(

A nadstawiam bijcie ile wlezie może co pomoże. Całe popołudnie i wieczór sama siedzę, bo ma 2 zmiane w tym tygodniu, szwagier jak wróci to może kubona strzelimy dla psiapsióły urodzinowego. Mój niby nie narzeka, ale jak zaglądam w ubrania to tyle tego mam a wszystko ostatnio ciasne się zrobiło :( nie wiem może mi jaki hormon tez wariuje chociaż jestem w samym środku cyklu.

She skąd jesteś że w kielcach byłaś na szkoleniu?

Dziewczyny która z was lubi romansidła czytać takie jak Nora Roberts?

reklama
sleppy ciche gratulacje.... :)

ale tych fasolek w tym miesiącu jak grzybów po deszczu normalnie :D

Neciuszka jak możesz myśleć że facet Cie nie chce ?!:P, Przyjade i w tyłek dostaniesz!

Danao <przytul> robiłaś już jakieś badania ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry