• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Że się to zmieściło na moim łożu ;p w rzeczywistości są jeszcze piękniejsze :) a kombinezon do wózka na zimę taaaki milusi :)
Zdjęcie0568.jpg

She - ty czujko, póki nie najdzie cię @, to nie możesz spisywać na straty cyklu :) ja tak spisałam, a Niunia mi siedzi w brzuszku :)
Dana - przykro mi bardzo. A konsultowałaś się z ginekologiem przez ten rok, w sensie o konkretne badania itd?

reklama
Witam kobitki... ja już po wielkich zakupach... byłam w Tesco i zakupiłam dla mojego maleństwa 3 pray pajacyków, 2 pary body z długim rękawem, buciki i komplet jeansy + sweterek :-) takie emocje, że chyba mogłabym teraz latać :P:P:P oprócz tego dostałam już masę ubranek od znajomych więc jedyne co mi potrzebne z ubranek to kombinezon i jeden rożek bo jeden już mam.

Sil widzę też dzisiaj szaleje z zakupami :-) koszula ładna ale z tym jeszcze poczekam, jakby finanse pozwoliły to chyba bym wykupiła dzisiaj cały sklep

sil ale mam nowa taktyke :D W domu nie ma juz czekajacych testow :D Takze czekam cierpliwie kazdorazowo na @ :D Szkoda tylko ze ona mnie nie zawodzi i regularie jest :(

dagne ja w tym miesiacu latalam co chwile do dżina bo sprawdzalismy czy peka wszytsko jak nalezy :D takze sie nie nastawialam i nie myslalam o tym :) Ale uwierz mi kobietko ze czujke na @ mam dobra :(

Ostatnia edycja:
Ja tez zrobiłam, w pazdzierniku. Jak sie zaczeliśmy starać. Widocznie poza cytologią powinnam powtarzać badania poziomu hormonów regularnie co rok. Na to wychodzi. Nie brałam pod uwagę, ze starania tyle potrwają. Przeciez wszystko jest ( było) w porządku.

A tabletek antykoncepcyjnych nigdy nie brałam.

Nie wiem, czy blokada. To nie jest tak, że myślę tylko i wyłącznie o zajściu w ciążę. Staram się nie liczyć dni, iść na spontan. Ale jak już dostanę @ to smutne myśli przychodzą. Zwłaszcza jak przyłazi kiedy nie powinna:wściekła/y:

reklama
danao ja Cie doskonale rozumiem :)

Moj lekarz mowil zeby sie nie spinac i wczesniej nie kazal robic badan :) Od lipca dopiero zaczynamy wszytsko po kolei :D NA pierwszy rzut sprawdzenie jak moja owulacja przebiega i czy peka ladnie :) Sprawdzone - jest ok! :) Jak nie wyjdzie to kolejny krok nalezy do mojego J :) A dopiero pozniej hormony :) Wsumie troszke sie z tym moim lekarzem zgadzam :) Jakby mi kazal te wsyztskie badania robic na raz to bym chyba jeszcze bardziej sie stresowala :)

Ale u mnie to juz 1,5 roku ... a to juz inna bajka jest :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry