Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hhaahah ma_gdalenka dobry dżołk ona myśli tylko o sobieHahahahahahahhahahaha Zafasolkuje ale może chce tam urządzić pokój zabaw dla Twojego dzidziusia jka już przyjdzie na świat...hahahaha
niestety mieszkamy w jednej kamienicy więc ma do mnie rzut kamieniem jedno piętro wyżej
jestem pewna, że będę Wam się tutaj dużo użalać z tego powodu, że znów przyszła teściowato ja mam podobny problem, ale z ciotka mojego mężą. Z tym, ze ja mam zamiar postawić sprawy jasno, ze ja sobie nie życzę codziennych wizyt.no właśnie jeśli chodzi o dziecko to Ci zazdroszczę z jednej strony, że taka jest.... bo ja to się baaardzo obawiam kilkugodzinnych nalotów mojej teściowej jak Oliwierek będzie na świecieniestety mieszkamy w jednej kamienicy więc ma do mnie rzut kamieniem jedno piętro wyżej
jestem pewna, że będę Wam się tutaj dużo użalać z tego powodu, że znów przyszła teściowa
??????????? jacy lekarze>?Fifka widziałam śliczne:-)
Lekarze wyszli a Ja padnieta i idę sprzątać po nich..