reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No, hahahaha ja nigdy nawet nie zdąże zauważyć,że ona się gdzieś zawinęła :p a mój K mówi: "jak schowałem już aparat to ona tak szybko poleciała pod stół jakby miała pretensje, ze już po wszystkim" :-D

Wchodzę umęczona patrzę i płaczę ze szczęścia :) dziurko kochana nareszcie :) bardzo gratuluję :*
Szał dziś był w sumie na dobrą sprawę kupiliśmy głównie spożywkę, w szmateksie kupiłam sobie spodnie welurowe na teraz do chodzenia po domku, i coś na zaś bo w takich miejscach to jak wrócę jak będzie potrzeba to nie będzie, więc mam pierwsza tuniczkę ciążową oby na dobrą wróżbę.

Aaaaa i małż zaraz mi włoski ufarbuje :)

OJEJ :) Gratulacje Dziurko!! :-) Ale super się wrzesień zaczyna.. :D
Ogromnie się cieszę- a chlopem sie nie przejmuj..oni zawsze potrzebuja wiecej czasu ;p

ja mam 14 dzien cyklu i juz ostro bierzemy sie do roboty!(chociaz boli owulacyjnych narazie nie czuje)
Poproszę fluidki!! :)

Cześć dziewczynki. Wpadam na chwilkę, nawet nie nadrabiając bo mam do zakomunikowania że....beta 1280,

Boże Dziureczko moja kochana!!!!!!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!! Jak bardzo ci gratulowałam!! Normalnie aż oniemiałam jak przeczytałam twojego posta!!!!!!! GRATULUJE!! Komu jak komu ale tobie ta fasolka solidnie się należy!!

Fajne ciuszki! Tak patrze to ty już praktycznie całą wyprawkę masz a nawet jeszcze połowowego nie zaliczyłaś. No i śliczny brzuszek!

kasiu dziękuję bardzo, że pytasz, czuję się wyśmienicie i czekam na szleństwa maleństwa, boli mnie tylko kośc ogonowa jak sie nachodzę za dużo, ale to mogę przecierpieć
a oto zdjęcia :)
Zobacz załącznik 389521Zobacz załącznik 389522

Zobacz załącznik 389531Najlepsza jest moja psina :-D jak zwykle się wepchała...
Zobacz załącznik 389530

Piękne te wasze brzuszki!! Tak patrze i zazdroszczę bo u mnie praktycznie płasko.... :-( Choć gin mówiła że macica jest prawidłowej wielkości.

Matrocha proszę! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja zaraz zmykam na impreze urodzinową do koleżanki. Miałam tylko na chwilę zajrzeć, ale coś mnie tknęło żeby jednak przeczytać posty..... Normalnie wciąż nie wychodzę z szoku przez Dziurkę!!

Fifka zobaczysz, u Ciebie to tak będzie, że z dnia na dzień Cię wypcha nawet nie będziesz wiedziała kiedy więc lepiej smaruj brzuszek jak nie chce mieć rozstępów :-p miłego wieczorku i baw się dobrze z Konradkiem ;-)

reklama
Do góry