• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
fifciu: oj co za niewychowany kurier, mógł pomóc, a ty teraz sobie odpoczywaj, bo 9 kg to strasznie cięzki

dziurka: jeszcze troszkę i my bedziemy sie chwaliły naszymi brzuchami ja zamierzam jużw sobotę,

a włsnie przypomniało mi się fifka ty informatyk tak? to co to może byc ,kupiliśmy czytnik do kart, do aparatu i nam nie czyta, juz wgrywalismy sterowniki i nic, a na innym kompie działa tylko na moim nie ????

dzieki dziewczyny,w takim razie tak zrobie :-) bo moj gin mi tylko powiedzial, ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to mam do niego przyjsc... ale co pomiedzy wizyta a skonczeniem dupka to juz nie powiedzial:baffled:

Lamia ja studiowałam informatykę... ale nie powiem żeby to było moje zamiłowanie... pewnie różnica oprogramowania... (znaczy systemu np. Windows7 i Windows Vista) Poczytaj na pudełku czy ten czytnik jest odsługiwany przez twój system.

Dziurko eee no fun jesteś :-D

No leże leżę ale robie się głodna... mały też już stuka i domaga się jedzenia... swoja droga ale on dzisiaj wysoko jest. :szok: pod samym pępkiem! Pierwszy raz tak wysoko go czuję!

dzieki dziewczyny,w takim razie tak zrobie :-) bo moj gin mi tylko powiedzial, ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to mam do niego przyjsc... ale co pomiedzy wizyta a skonczeniem dupka to juz nie powiedzial:baffled:
Ja miałam luteine do poniedziałku więc zaraz się umówiłam na pierwszą możliwą wizyte, która własnie wypadała w poniedziałek. Wydaje mi się, ze nawet jak nie bedzie miejsca u gina, to pielegniarki ci powiela luteine z karty, tylko idź i wytłumacz jak jest.

Zafasolkuję, ja używam szamponu Radical - apteczny, kosztuje coś 9 zł i jest naprawdę świetny. Włosy mi się bardzo wzmocniły, nie wypadają, a rok temu musiałam ściąć, bo były takie koszmarne

Dziurka, a co już masz na liście? Ja jak leżałam rozważałam szydełkowanie i robienie na drutach, ale nie wyszło :P tzn ja robić na drutach umiem, ale szydełko to czarna magia.
Ja to swojego podczas naszego romansu internetowego to zapytałam co ratować przy porodzie, jak coś nie tak, matkę czy dziecko. Jako jedyny wtedy znany mi facet odparł dziecko. Teraz już go nie pytam ;)

My nie obchodzimy dnia chłopaka ani dnia kobiet :) więc problemu nie mam. Muszę tylko coś na urodziny wymyślić. Ostatnio dostał ode mnie maszynkę elektryczną, ale do stycznia mam jeszcze czas :) A on może mi kupi coś błyszczącego, dawno nic nie dostałam :)

Fifka, głupolku, a kurierowi nie można było powiedzieć, zeby zaniósł? Ja zawsze mówię i zawsze przynoszą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry