dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
fifka eee no cos ty. Ja pisałam że tylko się troszkę do przodu taki pagórek malutki zrobił. Poczekam az będę miała większy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak zrobiłam, tyle że ja wtedy brałam luteinę. Ostatnia pigsa była chyba w czwartek, a w sobotę wieczorem test i od niedzieli dalej brałam lutke.Najlepiej to jak przestaniesz brac to jak w ciągu 4 dni się @ nie pojawi robisz test, jak pozytyw zaczynasz brać spowrotem. tak mi mój gin powiedział

pod samym pępkiem! Pierwszy raz tak wysoko go czuję!Ja miałam luteine do poniedziałku więc zaraz się umówiłam na pierwszą możliwą wizyte, która własnie wypadała w poniedziałek. Wydaje mi się, ze nawet jak nie bedzie miejsca u gina, to pielegniarki ci powiela luteine z karty, tylko idź i wytłumacz jak jest.dzieki dziewczyny,w takim razie tak zrobie :-) bo moj gin mi tylko powiedzial, ze jak sie okaze ze jestem w ciazy to mam do niego przyjsc... ale co pomiedzy wizyta a skonczeniem dupka to juz nie powiedzial![]()