• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jeszcze 2 godziny i wkoncu wollllllllnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale w poniedziałek od nowa :wściekła/y:

zafasolkuje: a ty nie jestes? dzisiaj w pracy?

fifka: jak twoje baby będzie o smaju jabłek to moje aż się boję, ja tylko boczki, kiełbaski wszystko co słone i piknatne, :-)

Ostatnia edycja:
A ja wróciłam. Jak avanti zrobiłam wczoraj dostawcy neta to i dziś przysłał chłopaszka żeby posprawdzał wszystko. Okazało się że poprzedni chłopak switcha wziął dziurkami na kable do góry i skądś woda nakapała na niego. Wymienił zawiesił kabelkami do dołu.

Mówię teraz teściowej o tym a ta że to niemożliwe bo ona na strychu to ma sucho, że to niemożliwe a sama widziałam jak chłopaszek miał wodę nawet na ekranie komputerka co miał ze sobą jak zszedł ze strychu. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hej dziewczyny :) ale produkujecie :)
Fifka, ja pamiętam też cieszyłam się jak czułam moją niunię pod pępkiem, to znaczy, że Twój synek już duży i dzielny :)
A co tam u Ael słychać?

Lamiav poczekaj moze ci się jeszcze zmienić. Ja na początku na slodkie nie mogłam patrzeć, a teraz niemal codziennie paczkę galaretek w cukrze pochłaniam! :-D Jem sporo owoców a ogórki kiszone są okej ale dużo ich nie zjem. A na początku było zupełnie odwrotnie! :szok:

Lilly to chyba znaczy ze macica mi się podnosi nie? A z tego co wiem to dobrze jak dziecko jest wysoko. :-) Co tam u ciebie? Jak sie czujesz?

Ael pisała ze nie ma za bardzo poprawy i narazie jednak nie zapowiada sie na wypisanie zbyt szybkie. Przeżywa biedna że trzymają ją bez potrzeby bo chce do domu... :-( Ale ja wiem ze silna z niej baba i da sobie rade... po prostu dołka ma...

Neciuszka co oni tam spiep*zyli?

A żebym ja miała pojęcie. Ten chłopaszek co dziś był to wszystko posprawdzał, switcha mi wymienił na nowy. Taki konkretny bo ci co do tej pory byli to tragedia jakaś. Ale wczoraj nerwa miałam i poza zgłoszeniem braku neta powiedziałam kilka ciepłych słów między innymi na temat serwisanta tutejszego. No to dziś kogoś innego przysłali.

Jeszcze nie wiem czy dobrze zrobiłam ale wylicytowałam spodnie ciążowe wprawdzie używki za 10 zł bo chętnych nie było :] nawet jak coś nie halo będzie to nie będzie bardzo szkoda takiej kwoty.

reklama
zafasolkuje: ja jako tako nie mam aż takich zachcianek, ale wczoraj mnie mąż zawiódł, bo zachciało mi się wieczorem cebularza chrupiącego i ciepłego, z serkiem topionym, a on nie chciał pojechac do piekarni i kupić ,byłam na niego zła,
A ja zjadłam gotowany kalafior, zeby miec dawke gotowanyc hwarzyw, a teraz jem jakis puding vzekoladowy z bitą smietana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry