• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka ja kupiłam dwie pary używanych właśnie do takiego latania na codzień, a jako że zimą będe chodzić to spodnie na pewno sie przydadzą... I są niezłe ale strasznie rozciągnięte... znaczy ten pas ciążowy... i podpinam sobie go agrafkami pod koniec ciąży będą pewnie dobre dopiero. No ale nie żałuje bo nieźle wyglądają a tego pasa ciążowego i tak nie widać pod bluzką.

Ugotowałam calu gar zupy pomidorowej i jem aż mi sę uszy trzęsą! Zauważyłam ze takie "wodniste" dania idą mi świetnie (jak zupy, Fasolka po bretońsku, bigos itp)

No dlatego wzięłam bo za takie pieniądze to wiesz :) na zdjęciu wyglądają dobrze, a nogawki to mi teściowa zrobi bo krawcowa wkońcu. ooo to wzięłam COLINE CIĄŻOWE R.42 (1825293163) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czy za duze nie beda odrobine ale to nic.

No ja z tej racji że za kilka dni urodziny mam to kasa pójdzie na ubranie jakieś. Właśnie wywalam wszystkie moje i będę przebierać co się nadawać narazie będzie bo nic znaleźć nie mogę a w połowę nie wejdę.

Fifka, to właśnie podnosząca się macica :) Oczywiście bardzo dobrze, że się podnosi bo inaczej naciskałaby na szyjkę macicy a to spowodowałoby jej rozwieranie się... na sam koniec już jest tak wysoko, że czujesz dzieciątko pod samymi (.)(.) :P pewnie już nie możesz się doczekać poniedziałku? :) ja moje ostatnie usg miałam właśnie na koniec 20 tyg, i od tamtej pory żadnego nie miałam, więc czekam z niecierpliwością na 5 października na moje ostatnie usg :)

A Ael na pewno wytrzyma :) przecież już jej tak nie wiele zostało, a to wszystko dla zdrowia jej maleństwa :) trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość :)

A ja się czuję bardzo dobrze i już strasznie się nie mogę doczekać tej mojej niuni :) muszę jeszcze tylko wszystko poprzygotowywać, poprać, poprasować, poukładać, ale to dopiero w październiku :)

Lilly a no nie mogę się doczekać!! W poniedziałek mam Usg 2d a we wtorek 3d więc czekam z niecierpliwością na koniec weekendu!!
Cieszę się ze dobrze się czujesz! Pewnie już ci jest trochę ciężko co? Mi troszke brzuszek wyskoczył i już czuję sie jak hipopotan :-D

Aa przyszła paczka z ubrankami!!!!! całe 50 sztuk!!! Normalnie tak się cieszę!! Będe miała co dzisiaj robić :tak:

Neciuszka fajne spodenki! Fajne ze za taką cene nie a co wybrzydzać!!

No nie powiem, do najzwinniejszych teraz nie należę, ale ogólnie nie narzekam :)

Zafasolkuję ból (.)(.) to calkiem normalny objaw, powinnaś się więc cieszyć :) Ja tam pamiętam, że mnie przez długi czas piersi bolały, a i do teraz czasem kłują/bolą :)

Neciuszka fajne te spodenki, ja na początku ciąży też sobie kupiłam ciążówki, z myslą, że będą na całą ciąże, ale teraz już z nich wyrosłam, a większych nie kupuję bo już mi się nie opłaca...

fifka dlatego się nie zastanawiałam długo nad nimi i wzięłam. jak będą wyglądać gorzej niż na zdjęciu będą po domu i tyle.

Zakończyłam przeprawę z ciuchami, zostałam w kilkoma swetrami i bluzkami co na jakieś dwa miesiące będą i dwiema parami spodni co się zapną i nie uciskają brzucha ale długo w nich nie pochodzę. Chyba że bardzo rosnąć teraz nie będę.

reklama
dzis pojawilo mi sie mega duzo sluzu...nigdy tak nie mialam...nie wiem co jest grane::eek: zastanawiam sie czy nie zrobic testu tak jak PYSCEK, bo mialam co prawda @ ale bardzo malo i tylko 3 dni i nie wiem sama co robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry