• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil a z nudów. Normalnie napisałam sobie już "50 x lubię jak.." a potem zaczęłam to. Podzielę się jak skończe:P
A ile sie dowiedziałam o sobie i swoim małżu, pozytywnie oczywiście. A wydawać by się mogło, że wiemy o sobie wszystko.
A takie jedno, które zadałam małżowi to "Kiedy pierwszy raz pomyślał o mnie poważnie?" Się dowiedziałam, że wtedy, kiedy zaczął do mnie taki kolega przychodzić, mój P. zdał sobie ponoć sprawę że tak byc nie może i mnie nie odda.

Doniu pisała do mnie rano. Więc jest lepiej i jutro wychodzi do domu

Ostatnia edycja:
Odkopię moje, nasze wypociny z kursu przedmałżeńskiego, to Ci coś podrzucę. Bo my oczywiście chodziliśmy na opak. Po pierwsze na Wieczory dla Zakochanych, do Dominikanów, 9 spotkań, po 2 i pół godziny. A załatwiłam je, jak jeszcze narzeczonymi nie byliśmy. Ale spotkania super. Choć nie powiem, zaczynaliśmy w 20 par, skończyło 17... I był płacz i wybuchy złości.

Ja dziś kreatywna nie jestem ale jak co wymyślę to powiem :-D

Eh faceci, najpierw chce się iść kąpać teraz przed filmem ja stoję z piżamą a ten się gapi w tv. Zaraz fochem strzele i sama pójdę oooo ;)

Hah...
Sil to jest jakiś tam enzym wystepujący w kościach i wydalany poprzez drogi żółciowe. jak jest go za duzo to znaczy, że zdrogami coś nie tak, albo z kośćmi. I może oznaczać jeszce niedobór wit D

Sil a coś Ty kota w szafie zamknęła..ahaha, faktycznie zła Pani
Jak będziesz mogła to usuń jeden koment. bo nie wiem dlaczego wszedł dwa razy

Ostatnia edycja:
reklama
Usunę, jak się zaloguję :) ale to jutro :) i jutro poślę Ci więcej :)

Kładę się :) Dobrej nocy Dziewczynki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry