• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobry wieczor ;-) ja zyje jak cio po pracy u mamy potem sklep i dalej z rodzinka az w koncu na chwilke do was ;-) zycze milej nocy ;-)

ale mam banana bo chcialam ostatnio kupic balerinki lakierkowe ale rozmiaru nie bylo kosztowaly 40 zl a dzis w auchan znalazlam identyko inna firma ale za 14 zl ;-) i ciesze sie jak dzieciak ;-)

fifka mi sie tez wydaje ze bedzie dziewuszka ale zobaczymy ;-)za niecale 2 tyg ;-)

reklama
dobry!
Ale cisza, normalnie strajk jakiś?

A jakby któraś z Was dziewczynki pisała do Ael to byłabym wdzięczna gdybyście wspomniały jej, że wczoraj nie odpisałam bo już mi się kasa skończyła.Dziś muszę czekać aż się ktos nade mną zlituje i mi karte dokupi

Ostatnia edycja:
dobry wieczor ;-) ja zyje jak cio po pracy u mamy potem sklep i dalej z rodzinka az w koncu na chwilke do was ;-) zycze milej nocy ;-)

ale mam banana bo chcialam ostatnio kupic balerinki lakierkowe ale rozmiaru nie bylo kosztowaly 40 zl a dzis w auchan znalazlam identyko inna firma ale za 14 zl ;-) i ciesze sie jak dzieciak ;-)

fifka mi sie tez wydaje ze bedzie dziewuszka ale zobaczymy ;-)za niecale 2 tyg ;-)

No u mnie już w poniedziałek/wtorek się okażę czy moje przeczucia były słuszne! Swoją drogą mam cichutką nadzieję bo mam już chyba wszystkie potrzebne ubranka - niby uniwersalne ale bardziej z naciskiem dla chłopca niż dziewczynki... Będą jaja :-D No ale już raz wyszło na usg że chłopak, raczej nie powinno się zmienić.

spodnie dresowe :) w tym mi teraz najwygodniej :)
Ach dziewczyny, Wy to produkujecie :D nie nadążam :P

Ja to w leginsach lubię chodzić, ale niestety w nich zimy nie przetrzymam... A co do pisania to teraz jeszcze mało piszemy... czasem pół dnia i 20 stron... wtedy prawie wszyscy wymiękają z nadrabianiem.

Lilly nawet nie wiesz jaka jestem szczęśliwa że do nas wróciłaś ;* w ogóle stare dziewczyny ostatnio zaczeły się częściej odzywać (stare - od dawna tu zaglądające, zeby nie było :-D)

dzień dobry :-))

Dobry!!

dobry!
Ale cisza, normalnie strajk jakiś?

A jakby któraś z Was dziewczynki pisała do Ael to byłabym wdzięczna gdybyście wspomniały jej, że wczoraj nie odpisałam bo już mi się kasa skończyła.Dziś muszę czekać aż się ktos nade mną zlituje i mi karte dokupi

No właśnie aż mnie dziwi ta cisza... ale teraz to już weekend wiec forum znowu zamrze... Mi wczoraj smsowanie z nią zostało przerwane w ten sam sposób... ale dzwoniłam do niej z tel męża i chwilę pogadałyśmy. Ona koło 10 wychodzi już do domu więc zaraz sama jej powiesz :tak:

Swoją drogą dzień dobry!
Dzis w nocy mąż mnie zbudził jak szedł do pracy i powiedział ze w domu mamy mysz... bo ją widział i żebym nic nie jadła co zostawiłam na wierzchu... (nr moją zupę... ) Teraz trochę żałuje ze kota nie mamy... chyba wróci do nas szybciej niż mi się wydaje...

czesc dziewczyny, no Fifka przyzwyczaiłam sie do twojego avatarka , a teraz musze do nowego przywyknąć :)), czy to nie ten dzidziuś z reklamy, jest tak własnie z przebranym króliczkiem i wielką maliną, i am dzidzius taki śliczny

Mam takie krępujące pytanie, bo oglądam swoje sutki i widze ze jakby to opisać, zawsze były takie zamknięte, a teraz ze srodka jakby takie małe kuleczki są czy to normalne, tez tak macie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry