• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Super Magdalena! Masz już z głowy! :-D

Milia możesz zrobić, nie zaszkodzi, jeśl czujesz ze coś może w tym być. Choć u mnie też zdarzały się sytuację gdzie śluzu było dużo a na owulację praktycznie zero... Czasem nasz organizm robi nam psikusy...

Neciuszka ja dopiero teraz zaczęłam rosnąć ale spory brzuszek pojawił się dosłownie z dnia na dzień... i teraz się cieszę ze zaopatrzyłam się w spodnie ciążowe bo bym już w nic nie wlazła...

Lilly to w czym teraz chodzisz? :szok:

Ja też bym musiała kupić sobie jeszcze jedna jakieś takie tańsze spodnie ciążowe bo jednak jedna para to za mało do końca ciąży, tym bardziej, że jest coraz zimniej i już krótkie spodenki nie przejdą... Ale też poszukam czegoś używanego bo za te jedne co mam strasznie dużo płaciłam i szkoda mi pieniążków

Na allegro są niedrogie, można zawsze cóż znaleźć. Ja do tej pory w leginsach chodziłam, ale teraz już jest troszkę za zimno... A jeszcze zima przed nami...

No ja ogólnie okrągła jestem, po duphastonie mi przybyło i mam wrażenie że mnie zaczyna wywalać nieco powoli. W swoje spodnie nie wejdę niestety więc coś kupić muszę. Małż jak dzwonił mówię mu że przegląd zrobiłam garderoby i że spodnie jedne jakieś i swetry ze dwa sobie kupić muszę, a on do mnie kochanie chyba nie chcesz w tym całej ciąży chodzić trzeba będzie coś więcej ;) śmieję się że to później będziemy myśleć bo teraz to koniecznie spodnie mi są potrzebne.

ja mam przed sobą zimę i wiosnę :]

Ja się cieszę ze w końcu dupka odstawiłam.... miałam po nim podwójne mdłości :no: Od dwóch tygodniu już nie biorę i mam nadzieje że już będzie dobrze.

Dobry wieczór!
Nareszcie ożyłam, w ogóle zauwazyłam, że do zycia wracam wieczorem. Ale kochane nie chce mi się(bo ostatnio lenia mam) nadrabiać to jakbyscie mogły mi dzisiejszy dzień streścić.

Sil bardzo dobre pytanie, nie wpadłam na takie. Zapisze ale na razie go nie uzyję bo boję się, że mój P. przestraszy się.
A tak w ogóle to mam juz takich pytań około 100. Niezła zabawa....A ja czuję się jakbyśmy jeszcze nie byli małżeństwem a mój P. dopiero się gimnastykuje, żeby się ze mna umówić:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry